Överlägg

Bortskämd…. javisst ;)

Vissa dagar får man tjata halvt ihjäl sig på barnen att de ska hjälpa till lite hemma. Allt från att slänga sin smutstvätt i tvättstugan till att plocka bort sin tallrik från sitt rum. Men plötsligt händer det.. ja inte en trissvinst, men nära på bättre.
I dag när jag kom hem från jobb och träning så hade Anton min äldsta son, städat hela huset. Han har dammat och dammsugit, plockat undan i köket. Inte nog med det så hade han förberett maten. Vilken guldkille jag har, och gissa om jag blev glad. Helt klart bättre än en trissvinst 😉
Jag och barnens pappa har då lyckats må jag säga 😉 hahaha… egoboost!!!

När han gjorde det sista med maten, en kycklingwok som smakade underbart även “diet” style så passade jag på att göra av med lite av all torkad frukt jag hitade i skafferiet. Det blev havre/fuktbollar, lördagsgodis och energibomb. De får nu stå i kylen och vänta till lördagen, nyttiga men energirika kan jag tänka.
20140703_190322_Android

Nu har jag hamnat i soffan helt slut efter dagens baksida benpass. Tror att det är ett av de roligaste passen som finns. Jobbigt, tungt, svettigt men ack så kul. Jag körde liggande lårcurl, raka mark med stång, raka mark med hantlar och sving, sumoböj ( favorit). Utfall i smithen, och grodlyft, avslutade med stående vadpress i hackliften.

20140703_173953_Android

I dag var även en vägningsdag, nedåt trenden fortsätter. Underbart bra, har sen januari tappat 4,5 kg. En bit på väg som sagt, sakta men säkert går det. I morgon är det time för att träffa Arne igen, får se då om han tycker att det ska göras någon ändring på kosten.
Det sår axlar på schemat i morgon, så då ska vi se om vi kan få till dessa.

Nu ska jag vika tvätten och sen lägga benen i högläge.

Ha en skön torsdag

Kram o Kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: