Överlägg

Motivationsdipp

Ja, jag har verkligen hamnat i en motivationsdipp. Jag gör vad som helst för att få tillbaka motivationen. Kroppen är trött, seg och känns lite ur lag. Känner mig svullen och magen är orolig.

Jag hade ett PT pass med Jonas Grossman i tisdags, ett super roligt pass som gav inspiration och träningsvärk 😉 Precis vad jag behövde. Men lika snabbt som det var klart så var motivationen borta. Jag äter det jag ska och inget annat. Jag vill vara i bättre form än vad jag är i ” min anorektiker hjärna spökar” (har aldirg haft anorexi, men ätstörning i huvudet) Är inte nöjd!! Men Fredrik sa till mig i fredags att se vilken resa jag genomgått. Vad jag har varit med om det sista året och vad jag faktiskt har lyckats med på ändå så kort tid som från september 2012 till nu. Klart att jag ska vara stolt. Men jag vill även medge att det inte är en enkel match att genomgå en deff, träna hårt och samtidigt vara en bra mamma, vän och till råga på allt ensam. Jag är ingen stålkvinna även om jag själv och även andra tror det ibland. I mellan åt rasar jag ner mot botten för att vända och komma tillbaka. Är nog rätt stolt och nöjd längst in även om det i dag inte känns så.

Det jag gör för att finna tillbaka motivationen är att leta efter bra citat och ordspråk som stärker mig och visar mig vägen och för det jag står för i grund och botten. När jag hamnar i en dipp så blir jag lätt destruktiv och agerar inte alltid så genomtänkt. Men eftersom jag har rätt bra självkännedom så vet jag hur jag ska motverka mina destruktiva tankar och handlande. Låter mig inte dras ner av mina egna negativa tankar för länge och låter heller inte mina motgångar vinna över mig. Jag är starkare än motgångarna, även om jag inte levt ett liv med medgång. Motgångar är något man fått kämpa med hela livet, men det ska inte segra. Det är jag som ska segra, vinna och vara starkare.

Jag finner även motivation på gymmet av alla gamla och nya bekantskaper som håller på med samma typ av träning som jag. Alla glada tillrop jag får och de som tror på mig. Kroppsbyggning och skulptering av kroppen är väldigt intressant i sig. Fachinerande vad man kan åstadkomma med kroppen. Trots att man har 40 år på nacken. Jag har bestämt mig för att klara detta, det är trots allt bara fyra veckor kvar till Alströmmer, kan ju inte flippa ur nu. Nej, det är bara bita i hop och vinna över de negativa tankarna.

Jag ska börja redan nu! Sudda bort allt negativt!

 

JAG ÄR STARK, JAG KAN, JAG DUGER,

JAG ÄR EN VINNARE, JAG TROR PÅ MIG SJÄLV!

Nu ska jag till Gumse Gym och få inspiration och motivation och träna rygg! Sen blir det raka vägen till Camilla för posering, lite psykologsnack och peppning. Hennes glada tillrop och hennes fantastiska uppenbarelse gör mig stark. TACK goa Camilla för att du är med mig!!!

 youaregoodenoughwordsquote-50dd4c6f3d0f5413dafe5f6157f73e75_h_94855571

KRAM

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: