Överlägg

Nedräkning 27 dagar kvar

Tiden går för snabbt, hänger inte med nu. Det är så mycket jag vill hinna med innan och kroppen som ska komma i den bästa form fram till dess. Träningen går super just nu. Jag ökar vikterna, pressar mig själv och går inte från gymmet förrän jag känner att jag är slut i den muskelgrupp jag för dagen tränat. Kosten går bra den med, skriver i min Shape up Club app vad jag äter så jag har kolla på protein, kolhydrater, fett och kalorier. Utan den är jag rökt, då blir det antingen för lite eller för mycket av det ena eller det andra.

Känslomässigt känner jag mig väldigt nere och ledsen. Vet inte riktigt vad det beror på. Tårarna pressas bakom ögonlocken och känner en olustkänsla. Känner mig fet, ful och otillräcklig. Känner att jag inte duger. Sätter orimliga krav på mig själv. Det som kan få mig att må bra just nu är mina barn som får mig att skingra tankarna samt den tid som jag är på gymmet. Vid dem tillfällena så försvinner olustkänslan och jag mår tillfälligt bättre. Det är nu jag vill hitta och leva i den där härliga “måbra” känslan. Den kommer och går, men just nu är den lite “off”. Men som jag känner mig själv måste jag bara bli lite förbannad på mig själv och sätta in mitt egna jävlar anamma. När jag kommer dit kommer också “måbra” känslan komma tillbaka och alla negativa tankar försvinna. Så nu är det FOKUS och egen pepp som gäller.

I fredags kom barnen till mig, det bästa jag har, de som jag älskar högst av allt på denna jord. Utan dem är jag inget, utan dem är livet meningslöst. Från dem får jag kraft, ork och energi att kämpa. Vi har haft en mysig helg, med god mat, vänner och träning. Igår avslutade jag söndagen med att titta hockeyfinal och  laga lunchlådor till mig själv för hela veckan. Kyckling på längden och tvären. Tonfisk och keso. Nu ska jag ner de sista kilona innan jag ska upp på scen. Vill ner 4-5 kilo till. Blir spännande att se på fredag vad vågen visar när jag ska träffa Fredrik igen.

I morgon tisdag ska jag till Helene-Ice på ett inspirationspass, det ska bli så roligt. (Ett sätt för mig att finna tillbaka till mitt jävlar anamma och komma till “måbra”känslan. EGO-boost!!!) Jag längtar så efter henne och hennes energi. Behöver det nu mer än någonsin. Bröst, armar och mage är beställt så vi får se vad hon hittar på.

Skulle behöva gå till en kiropraktor, har väldigt ont i nacke/brötrygg. Bröstryggen och nacken känns helt ihop tryckt. Ska se om jag kan få tid i morgon. Ska även hinna till tandläkaren, om mina PK prover är okej, annars får jag inte gå till tandläkaren. Så är det att vara Waranbehandlad. Albin har även  fysträning med hockeylaget i morgon så det blir att åka upp till elljusspåret med honom också. Planering på hög nivå nu. Maten får Anton fixa i morgon till dem. Min mat är redan klar.

Nu är det time för sängen, PW 04,45 med Jessica i morgon väntas. Äntligen ska vi få gå tillsammans igen, vi har inte kunnat setts på ett tag så nu har vi mycket som ska redovisas för varandra.

Sov Gott!!!

 

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: