Överlägg

Minisemester och MYS

Denna vecka har det blivit träning som vanligt måndag, tisdag och idag onsdag. 

Måndagen bestod av ben ala Linnea fokus på rumpa och en del baksida
tisdag körde jag rygg, två riktigt bra pass. Med bra tempo, bra med set och reps samt bra kontakt på rätt ställe 😀

2014-03-25 17.11.36.jpg

Idag blev det ett bröst/axelpass,det gick rätt bra, vissa övningar så som pressar funkar inte så bra. Axeln gör fruktansvärt ont, det värsta är att det går inte att peka på vart det gör ont, det gör bara ont. Allmänt less på att ha värk. Måste se till att få en magnetröntgen nu. Det kan inte fortsätta så här.

2014-03-26 17.41.10.jpg

Nu är det minisemester, i morgon bitti åker jag mer Camilla ner till Göteborg och Alingsås. Camilla ska tävla i Battle of scandinavia. Min grymma vän, hon kommer glänsa på denna scen. Så imponerad och stolt över henne. <3
NU ska vi heja på henne och alla andra som ska upp på scen i helgen. Min teamkompis Rob Harris ska upp på scen så jag kommer heja hela dagen. Säkert massa andra som jag känner som ska upp också som jag hejar på såklart.

Jag ska även passa på att hälsa på mina talangjakts vänner Nuran och Gabriella, det ska bli så underbart att återigen få krama om dessa goa tjejer. Vi ska träna och mysa tillsammans.

Camillas underbara mamma öppnar sitt hem till oss och hennes gästfrihet är fantastik. Hon tänker då på allt när det gäller dietande fitnessdivor. hahaha.. Hon är verkligen en klippa.

2014-03-26 06.01.51.png

Nu ska jag sova så jag orkar köra ner till Götet i morgon. Snäll chef har man också, så vi får åka lite ståndsmässigt, BMW M5 jo jag tackar för det.
Så det ska bli en angenäm resa neråt 😉

Sov gott alla
Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: