Minisemester och MYS

Denna vecka har det blivit träning som vanligt måndag, tisdag och idag onsdag. 

Måndagen bestod av ben ala Linnea fokus på rumpa och en del baksida
tisdag körde jag rygg, två riktigt bra pass. Med bra tempo, bra med set och reps samt bra kontakt på rätt ställe 😀

\"2014-03-25

Idag blev det ett bröst/axelpass,det gick rätt bra, vissa övningar så som pressar funkar inte så bra. Axeln gör fruktansvärt ont, det värsta är att det går inte att peka på vart det gör ont, det gör bara ont. Allmänt less på att ha värk. Måste se till att få en magnetröntgen nu. Det kan inte fortsätta så här.

\"2014-03-26

Nu är det minisemester, i morgon bitti åker jag mer Camilla ner till Göteborg och Alingsås. Camilla ska tävla i Battle of scandinavia. Min grymma vän, hon kommer glänsa på denna scen. Så imponerad och stolt över henne. <3
NU ska vi heja på henne och alla andra som ska upp på scen i helgen. Min teamkompis Rob Harris ska upp på scen så jag kommer heja hela dagen. Säkert massa andra som jag känner som ska upp också som jag hejar på såklart.

Jag ska även passa på att hälsa på mina talangjakts vänner Nuran och Gabriella, det ska bli så underbart att återigen få krama om dessa goa tjejer. Vi ska träna och mysa tillsammans.

Camillas underbara mamma öppnar sitt hem till oss och hennes gästfrihet är fantastik. Hon tänker då på allt när det gäller dietande fitnessdivor. hahaha.. Hon är verkligen en klippa.

\"2014-03-26

Nu ska jag sova så jag orkar köra ner till Götet i morgon. Snäll chef har man också, så vi får åka lite ståndsmässigt, BMW M5 jo jag tackar för det.
Så det ska bli en angenäm resa neråt 😉

Sov gott alla
Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top