Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
ME v/s ME | Sussis Fitness

ME v/s ME


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Det är precis vad allt handlar om just nu för mig. Jag är i ett EGO mood. En avskärmning från omvärlden vilket märks både på gymmet, bloggen etc. Vill och orkar inte vara social inte mer än när jag själv väljer det. Den energi jag har går åt till att sköta mitt jobb, mina barn, träning och det vardagliga och framförallt mig själv. Min diet går super och jag mår toppen just nu. Men jag är trött, vilket jag bör vara och som säkert många med mig är i denna fas i en diet. Inget som något konstigt, inget som är något ut över det vanliga i detta skede.

\"11822636_10152930869326671_4705095281612787334_n[1]\"

Att jag väljer att skärma av mig beror på att jag inte har energi över till att behöva få massa påhopp, kommentarer och förklara varför jag gör si eller så. Jag gör det jag måste, vill och mår bästa av. Jag gör det jag måste för att nå dit JAG vill. Tänker inte försvara mig i det, det är bara en energitjuv att ens ge sig in i sådan diskussion. Jag anförtror mig till dem jag vill, men ibland får man ångra sig…. Flera säger att de blir oroliga för mig.. men jag kan säga det direkt, jag är 42 ½ år gammal jag vet vad jag gör. \”No comments\” Ätstörning har jag haft mer eller mindre hela livet så detta med min kontroll på mat är bara super nu när jag vet exakt vad jag gör…sen om ni kallar det sjukt eller inte spelar ingen roll. Med min bokstavskombination så mår jag bäst med kontroll. Fler säger att de bryr sig.. men jag får inte ett enda samtal, inte ett enda sms av någon som säger sig bry sig,  som faktiskt frågar mig hur jag mår… men att prata om mig som tredje person och sen säga att de bryr sig… jag vet inte, bryr man sig då?? Men det spelar mindre roll.. jag vet vilka som bryr sig, jag vet vilka som skickar sms, ringer eller till och med kommer och besöker mig. För att de bryr sig och faktiskt vill träffa mig.

Lider jag?? Nej inte ett dugg. Jag har mina barn, jag har min träning, mina vänner och jag har mitt hem. Mitt hem som är min borg, som också ger mig ro. Ett ställe att landa på, ett ställe där jag verkligen känner trygghet och harmoni. Nu har jag även en tid haft snickare hemma som byggt en underbar altan med utekök till  mig. Samt att de nu håller på att fixa i ordning förrådet som Anton ska få. Blir lite som en 16 års present. 😀

\"wpid-20150831_205923.jpg\" \"wpid-20150829_085419.jpg\" \"wpid-20150829_085442.jpg\"

Jag har min coach Arne som är det absolut bästa för mig… han vet precis hur jag mår, vad jag ska äta och ser till att jag blir i den bästa form. Utan honom hade jag inte varit där jag är just nu. Bästa!!!!

Dryga en vecka kvar till Veteran SM, ska bli så roligt. Min vän Malin ska följa med mig, assistera, sminka och finnas vid min sida. Åsa min vapendragare hade andra planer så det är tur att jag har Malin som min vän och ställer upp på lilla mig 😀 <3 vilket betyder otroligt mycket. Malin och jag är rätt lika varandra, hon har själv tävlat och har coachat bakom scen flera gånger så henne behöver jag inte instruera.. Vilket är skönt. Jag litar på henne 😀 Det är viktigt så att jag kan få fokusera på just min uppgift för dagen. 😀 Samt att vi skrattar mycket 🙂

Kommande helg ska jag bara ta det lugnt, sova, äta träna. Ska se om jag hittar ro att börja titta på någon serie. Kom gärna med förslag på film eller serie som jag kan se 😀 Är allätare, men ser kanske helst inte så mycket Marvin filmer med massa superhjältar… det har jag sett nog av när killarna var små 😀 hahaha..

 

Nu har jag skrivit av mig lite.. och ni behöver inte vara oroliga, jag mår super bra och jag håller mig på min kant av egen fri vilja. 😀

\"wpid-11429827_862195473869097_1168455434_n.jpg\"

Kram och kärlek

Sussi

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top