Överlägg

Ledig fredag

Men helt allvarligt, hur fort går inte tiden. i skrivande stund är det 22 dagar kvar till Veteran SM. Tiden verkligen springer iväg. Snart är det dags.. känns som jag säger så hela tiden.. men jag hinner inte med. Tiden går för fort på gott och ont. Längtar till scen så av den anledningen så är det bra att tiden går fort, men jag vill hinna bli så “bäst” som bara jag kan bli också… ja ja det återstår och se. Men jag kämpar på hela tiden.

Dagarna ser mest lika dana ut, morgoncardio, jobb, träna, kvällscardio och där i mellan mat, vila och natt sömn, handla mat, laga mat, umgås med barnen, vänner och  gärna hinna sköta huset också.

Lite bilder från mina morgon promenader

wpid-20150820_062929.jpg wpid-20150817_055411.jpg wpid-20150817_061452.jpg wpid-20150817_061436.jpgI

wpid-img1439785144134.jpg

Just nu så hinner jag inte med så mycket hemma och energinivån är inte så stor när jag kommer hem från jobbet och gått min kvälls promenad. Har inte ens så mycket ork att blogga vilket ni säkert har märkt. Men min prioritet ligger på sömn, träning och kost just nu. Allt annat kommer i andra hand.

Så för att få något gjort här hemma så har jag anlitat några hantverkare för att bygga min altan. Helt allvarligt, kosta vad det kosta vill just nu… men shit vad bra detta kommer bli när det är klart 🙂 Här kommer lite bilder på några dagars jobb. Dem har i stort sett fria händer att göra som dem vill och det växer fram mer och mer. Lite efter önskemål från min sida… dem lyssnade på mina drömmar om hur jag skulle vilja ha det.

Dag 1
Dag 1
Dag 1
Dag 1
Dag 1
Dag 1
Dag 3
Dag 3

 

Dag 3
Dag 3

Det händer grejer kan man säga… .. så spänd på hur det kommer att bli när det är helt klart.

Idag var jag åter tillbaka på mitt Gumse Gym, har varit massa annat hela tiden så det har inte blivit så mycket träning där den sista tiden. Utan träningen har skett på hemma plan.

Men idag fick jag till ett bra ryggpass… älskar att jag fortfarande får pump och känner mig stark under träningen.

wpid-screenshot_2015-08-20-18-37-17.png  wpid-screenshot_2015-08-20-18-39-48.png

I morgon fredag har jag tagit ledigt. Ska passa på att sova ut och sen börja dagen med en riktigt långpromenad innan frukosten. När jag kommer hem har säkert snickarna kommit och jag ska då baka något gott till dem. Vad gör man inte för att ligga på plussidan och kul att få skämma bort och ge något till någon ibland. Det kommer inte bli någon proteinkaka direkt utan enbart något som dem får äta 😀 Måste smörja dem lite…. hahaha..så de jobbar på ordentligt och inte saltar fakturan 😀 HAHAHA…

Förhoppningsvis är det sol och varmt, då kommer jag att åka till stranden en stund och bränna lite hud. 😀

Nu är det i alla fall time för att krama kudden.

Ha en fortsatt toppen kväll och en underbar helg.

 

Kram och kärlek

Sussi
image

 

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: