Märkt för livet igen ;-)

Jag har idag varit hos Jörgen på JPW Studio i Bålsta. Jag berättade för honom vad det var för text jag ville ha. Sen fick han fria händer och märka mig med tatueringsnålen. Jag har längtat och väntat länge nog nu. Jag har låtit allt mogna fram. Jag har sen i våras/somras (2012) då jag blev lämnad på operationsbordet av mitt X grunnat på denna tatuering som jag nu har gjort. Han menade att jag var en egoist, även om jag kan gå genom eld för den jag älskar. Vi såg med andra ord livet på lite olika sätt. Så det som hände var helt klart bäst.Texten som jag tatuerat är \’ Kärleken skapar ett vi utan att förstöra ett jag\’ min tolkning och betydelse för denna text är att vårat egna JAG aldrig får försvinna eller förstöras för då kan inte ett VI skapas och kärleken blir därmed inte sann. Med andra ord var dig själv och bli älskad för en du är och älska andra som de är, den som försöker göra om dig eller den som du försöker göra om , älskar inte dig för den du är eller du denna för den han/hon är. Detta gäller inte bara mellan två personer i ett par förhållande, detta gäller kärleken mellan, föräldrar, barn, vänner och livskamrater.

Respekt, empati och tillit!\"\"

\"\"
Tatueringen tog 1½ timme att göra, och om sanningen ska fram så gjorde det faktiskt inte så ont som jag trodde. Jag är galet nöjd och stolt över detta.Tack Jörgen!!
Kärlek åt folket!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top