Knäck och bänd ;)

Idag har jag mått mycket bättre än i går. Har känt mig pigg och alert. 

Startade dagen med 30 minuters gång på gå bandet på Sats i Kista. Max lutning i 15 minuter och hälften av lutningen i de andra 15 minuterna. Svettades gott. Planerade att åka till Gumse för att köra ett ryggpass på kvällen.
Klockan 12.59 fick jag ett sms påminnelse……..

\"CYMERA_20131107_201020.jpg\"

Diethjärnan är inte alltid på… tur med sms påminnelse

Ryggpasset fick bli lidande…
Men Jocke som hjälp mig att bli totalt smärtfri kunde jag inte undgå att gå till. Har tider bokat hos honom varannan till var tredje vecka. Allt för att förebygga och underhålla så att värken inte kommer tillbaka.
Jag har Jocke att tacka för att jag är helt smärtfri,
Ring honom om ni vill få bot på er värk i nacke, rygg, axlar, ben eller var ni nu har ont. Hälsa från mig, jag kan lova att om ni ger honom en chans så kommer ni också att komma bli bra.

\"logo.png\"

0171-65 90 00

Ryggpasset blev som sagt lidande. Men som tur är ska jag till Fredrik i morgon. Vägning, mätning och form koll på en nojig tjej 😉
Skönt att ha Fredrik att åka till och få kolla formen. Då jag har en skev spegelbild av mig själv och aldrig blir fullt nöjd. Spelar ingen roll vad andra säger eller vad vågen, måttbandet säger. Jag ser bara en vattenfylld köttbulle när jag tittar i spegeln. Den ända som jag lyssnar på och som jag litar på är Fredrik. Han säger vad som är fel och ger också feedback på vad jag ska göra eller inte göra.
Lite ändringar i kostprogrammet kanske sker, men det återstår och se.
I morgon ska jag även träna med honom ett rygg pass utan dess like har jag beställt 😉
Oj oj.. undra hur det blir??

\"i-can.gif\"

I dag är Talangjaktens tävlingslicenser klara 😀
Nu är det på riktigt, när det allvar, Nu är det NU som gäller.

\"CYMERA_20131107_200244.jpg\"

Eftersom halva inlägget försvann och mina barn som är klara med sina läxor och träningar vill ha sin mamma avslutar jag mitt inlägg här och ska fokusera på mina två <3 <3

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top