Överlägg

Blond blondare blondast ;)

Ja det är nog jag… pappa har alltid sagt att jag borde färga om håret..hahaha…

Idag var jag på jobbet tidigt för att kunna åka hem tidigt. Hade dejt med coach Fredrik och skulle vara i Västerås 16.15.
Åkte från jobbet i Kista vid 15.00 när jag närmade mig Västerås c:a 1 min innan så har de ett vägarbete på E18, det är bara en fil åt vardera håll och heller inga vägräcken mellan.
Rätt som det är börjar bilen skaka och vibrera samt dra väldigt mycket och ryckigt åt vänster. Skit också…. punktering, har jag tid med det?? Nej inte alls, klockan är straxt innan fyra. Jag sätter på varningsblinkers och funderar på vad jag ska göra. Kommer massa med bilar både från Västerås samt bakom mig mot Västerås. Jag konstaterar att jag inte kan gå ut ur bilen, då bli jag väl överkörd.
Jag ringer polisen som i sin tur ringer bärgare och kommer ut till mig. Lovar att det är kö, jag var nog inte så poppis i fredagstrafiken .
Polisen anlände först.
En snygg ung polisman kommer fram 😉 Han går runt bilen och kollar efter punkteringen som jag hävdar att jag fått. Men det är ingen punktering säger han. Men….vad är det då???
Bärgaren kommer och tar upp bilen på flaket. Vi åker till nästa avfart och han tittar på bilen. Ingen punktering, inga lösa bultar eller däck…. hmmm skumt. Jag börjar små skratta, alltså är detta ett skämt eller??
Han tar mig och bilen till Mekonomen som till min stora glädje ligger bredvid Ironsport i Västerås. Perfekt, jag tränar och Mekonomen lagar bilen tänkte jag.
Jag hann nog irritera några som var på väg hem från jobbet denna fredag, hahaha… själv kan jag bara skratta åt det hela.

2013-11-08 16.23.51.jpg
2013-11-08 16.10.45.jpg

Väl framme vid Mekonomen så testkör bärgningskillen bilen och konstaterar att det inte är något fel. Hahaha.. det måste vara ett skämt, eller är det min diethjärna. Ja ja, jag slapp lämna in bilen på verkstad och körde därifrån till Ironsport.
Jag skrattade gott åt allt och träffade Fredrik som vägde och mätte mig.
Resultatet var ok och åt rätt håll 😉
Körde ett snabbt ryggpass, var rätt hungrig vi det laget, allt blev förskjutet 1½ timme.
Efter passet åkte jag hemåt. Jag hann då komma till Grillby så började bilen åter igen leva sitt konstiga liv och rycka, dra åt vänster. Var tvungen att sänka farten till 30 och körde sakta hemåt. Fattade ingenting. Pratade med min pappa och åkte raka vägen till honom för att visa honom hur bilen betedde sig.
Men när jag väl var hemma hos honom så var allt som borta på bilen igen. Han sa bara du är blond!!! Du inbillar dig 😉
Hahaha.. jag bara skratta, vem driver med mig.. vad händer???

 

Nu är jag i alla fall hemma 😀
Nytt kostprogram har jag fått så jag ser fram emot morgondagens måltider.
Nu ska jag försöka sova och bilen får jag ta hand om i morgon.

Sov gott!!!

Kram och kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: