Kan knappt tro….

tro att det är sant. Så nära mållinjen, så nära årets uppsatta mål som egentligen var 2012 år mål.

Det är bara några dagar kvar, några timmar. Av all den tid, energi, ork, prestation och kärlek som jag lagt ner på denna resa. En resa som jag är så tacksam fått möjlighet att göra. Jag är så STOLT över mig själv och dit jag har tagit mig och den förändring som skett med min kropp.

Jag är glad, tacksam och rörd till tårar av denna chans som jag fått i livet. Att fått vända så många negativa spiraler till något så positivt. Att de som slagit på mig inte längre kan nå mig. Jag har vunnit, jag har vunnit min självkänsla och mitt självförtroende tillbaka. Jag är för mig själv en stor vinnare. Jag vet att jag har gjort mitt bästa och det är för mig en seger.
Men på vägen har jag haft hjälp, möjligheten och chansen att få vara med i Talangjakten och att få tillhöra detta underbara gäng, som sprider så mycket kärlek.
Att just jag blev utvald till Talangjakten kan jag inte tacka Er nog alla läsare, vänner, bekanta, de jag känner och inte känner. Jag är så otroligt tacksam att ni gav mig denna chans.

De jag vill tacka mest är:
FREDRIK som med ett så gediget kunnande och professionellt sätt hjälpt mig på vägen. Han kan och vet exakt hur jag ska äta, för mina förutsättningar. Det har aldrig blivit fel.En god lyssnar och en vän för livet. Det han sagt har varit min lag. Med den hjälp så är jag där jag är. <3

ALEX på Body Magazin för att du allt du gör för oss bakom kulisserna, dina stöttande och peppande ord. Dina bilder som du tagit på oss till tidningen. För att du är du, <3

JANNIKA som med härliga leende sprider energi. Som hjälpt oss med träning och posering. <3

Ni tre har en gemensam nämnare, och det är att ni alla har ett hjärta av guld <3 <3 <3 utan Er hade jag inte varit där jag är idag 🙂

Jag vill även tacka våra sponsorer:
BETTER BODIES 
SWEDISH FITNESS
GASP
ULTIMATE NUTRITION
NANOX
IRONSPORT

Sista passet är nu gjort, och väskan är så gott som färdigpackad.

Nu ska jag äta och vila in i det sista.

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top