Överlägg

Helgen avslutades med MYS

I fredags fyllde jag år, jag gick in i mitt 40:e år, wow, nästa år blir det party!! Firade födelsedagen med familjen, mina föräldrar och syskon med respektive och barn. En härlig kväll. På lördagen tog vi en prommenad i solen. På kvällen kom mina goda vänner, då serverades det lite ost och kex, vin och dans. Härlig kväll, undra hur det blir att fylla 40 när man blir firad på detta sätt när man fyller ynka 39 år eller var det 28+ ??

Mitt i hela konkarongen kom även Johan hem med sin utbytesstudent från Spanien, han ska bo hos oss i en vecka. Spännande. Jag kan inte ett ord spanska och han kan knappt ett ord engelska, jaja.. det ska nog gå bra. Så denna vecka kommer det att serveras tradionell svensk husmanskost och knäckebröd samt lite kaviar 😉

På söndagen blev det ett lätt pass på gymmet innan alla bestyr så som handling, matplanering etc skulle tas omhand. Jag lagade korvstroganoff på kycklingkorv samt köttfärslimpa. Några dagars maträtter fixade 😉 Senare på söndag eftermiddagen var det dax för buggkurs, så himla roligt, energi boost!!

Ps! Korvstroganoffen gick hem hos Spanjoren.Ds! 😉

Efter att ha blivit firad av släkt och vänner och lite söndagsdans avslutades helgen med mys i soffan med lite te och smörgås.

Fina lyktan tänd som jag fick av världens bästa Lotta <3

 

Kram till Er Alla

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: