Överlägg

Hit dit, runt runt, inget svar

Idag hade jag telefontid med läkaren. Vad fick jag för besked???

Här har man väntat och väntat. Svaret som kom var att lung undersökningen såg bra ut syntes inte ett spår av att jag hade rökt i sisådär 20 år… hmm skäms att skriva det :-S Men nu är det i alla fall slut på den historien. Tackar träningen för den lungkapacitet jag har. Men åter till hjärtat, jag ska bli kallad av akademiska igen, hjärtmottagningen/thoraxkliniken för ytterligare en undersökning, så kallad kärlkransröntgen eller hette det kranskärlröntgen? oavsett, vad är det?? Ingen aning. Ska ringa till USA i morgon för att se om jag kan få något svar.

Med andra ord, jag står kvar på ruta 1 och väntar och väntar….

Jag fortsätter att träna och leva mitt liv som om jag inte hade några problem. Första reaktionen idag när läkaren inte gav mig något riktigt svar var att jag blev ARG! Men whtf I give a shit, lever livet och fångar dagen istället. Mycket bättre tycker jag.

LE det gör jag, DÖ det gör jag en annan dag, NU lever jag!

Fånga dagen det är mitt motto, därför fortsätter jag att göra det!

KRAM till ER

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: