Frisk som en nötkärna

Precis de orden sa hjärtläkaren till mig idag. Han blev riktigt imponerad av hur jag lever mitt liv och den träningssatsning som jag gjort under detta år efter operation. 

Han var mäkta imponerad vilket gjorde mig riktigt stolt och glad. Han tyckte jag gjorde rätt som visade att det går att komma igen efter en hjärtoperation.
Jag är så STOLT!!
För ett och halvt år sen så öppnade kirurgen min bröstkorg och gjorde mitt hjärtklaffsbyte. Nu om två veckor går jag upp på scen på luciapokalen. Jag har aldrig varit i så bra form som jag är i nu och jag känner mig som en vinnare. Jag har ett hjärta som slår och som är starkare än starkast, jag lever och jag är här och NU!
Jag är så tacksam för min andra chans här i livet.
<3 <3 <3

\"2013-11-15

Anton och Simba

Nu äntligen har min ena son kommit till mig och jag behöver inte vara själv längre.
Vi har ätit middag och ska nu mysa i soffan med massa filmer.
I morgon kommer Albin också som ville stanna en extra dag hos sin pappa. Kvalitetstid med ett barn i taget är aldrig fel.

\"2013-11-15

Kvällens filmer, 2 valda av Anton och 1 av mig…. inga franska filmer idag 😉

Nu börjar filmen
Ha en underbar fredag kväll… ni tittar säkert på fotboll men den hoppar vi 😉
Resultatet blir som det blir ändå.
Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top