Överlägg

Påfyllnad…. nära nu ;)

Nu är det söndag, om exakt 2 veckor står jag på scen. Mitt mål för året och sen 2012 kommer gå i uppfyllelse. Jag längtar till den dagen. Jag längtar efter att få stå och glänsa, le och skina som en sol. Jag längtar efter att få bjuda på mig själv. Samtidigt är jag så nervös. Mina nerver är som vanligt i sådana här tillfällen utanför kroppen. Tur att jag lärt mig att djupandas och försöka komma ner i mig själv. Det tack vare Lennart min stora stöttepelare och vän <3. 

Det värsta som kan hända på scen är väl att jag snubblar, och då är det väl bara att resa sig, skratta och fortsätta göra det man ska 😉

 

Igår hade jag en kvalitets och mysdag med min yngsta son. Vi började dagen med att skjutsa Anton (min äldsta) till min brorsa i Solna. Han skulle vara där spela PS3 och mysa med Niklas och Olivia.
När vi lämnat honom där åkte vi raka vägen till Gumse Gym för ett litet axelpass. Jag hade tidigare bestämt mig för att ta vilodag men hade ätit några riskakor med nutella på fredagkvällen så jag kände att jag hade massa extra energi.
Jag körde mitt axelpass och pratade även lite med gänget som tränar där. Micke, ägaren själv till Gumse pratade jag med. Hans ord i går gav mig så mycket styrka. Hans peppande och motiverande ord. Jag måste bara tacka dig Micke för det du sa. Det betyder så mycket!!!

 

placeholder1[1].png

Efter peppande och endorfinkickar åkte vi vidare till Ikea jag och Albin. Där var nog hela Stockholm och Mälardalen samtidigt 😉
Vi började med att äta, Albin tog fläsksnitzel och pommes och jag tog sallad med kyckling. GOTT!!
Med lite mat i magen kunde vi gå runt och armbåga oss fram utan att tappa humöret.
Vi handlade lite ljus och en ny stekpanna…opps..1000:- fattigare, vad var det som kostade där??? hahaha.

Åkte raka vägen hem, slappade och myste i soffan innan vi orkade göra ordning middag. För att sen gå till mina föräldrar och ta en fika.

 

2013-11-16 15.57.32.jpg

Min fina Albin <3 <3 <3

När vi kom hem från mina föräldrar hade jag blivit inspirerad av Gabriella från talangjakten då hon hade bakat någon form av muffin/maräng.
Jag gjorde något liknande som jag åt till kvällsmål

Recept kommer här :

1dl äggvita som vispas hårt
30 g havregryn
30 g casin
½ tsk bakpulver

Blanda väl och häll i bullformar, grädda i ugnen i 15-20 minuter i 200 grader

2013-11-16 21.46.23.jpg

Chokladprotein maräng 😉

Jag serverade dessa med lite hallon och kvarg, riktigt smarrigt och mättande.

I dag blir det matlagning på schemat. ICA väntar och jag ska dit för att handla och för att sen laga veckans mat.
En vecka kvar på deff diet, sen blir det töming/laddning. Nu gäller det att stå ut in i det längsta.

Men solen skiner och jag lockas av en lång promenad innan jag åtar mig att göra något annat.

Ha en underbar söndag mina vänner

KRAM och KÄRLEK

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: