Energiboost!!

Träningsvärk efter gårdagens benpass är ett faktum som heter duga. Bävar för morgondagen som med all sannolikhet kommer vara än värre. 

Men eftersom jag hade bestämt mig för en vilodag idag så körde jag dubbla pass igår. Det blev som sagt ett benpass på Delta med Gabriel och ett armpass på Sats Odenplan direkt efter med Anna.
Jag var väl rätt slut när jag kom till Anna. Men försökte ladda om med lite kyckling, Vitargo och Amino.
Det höll några set innan jag tappade ork. Men benpasset var ju så grymt tungt och jobbigt men förbaskat roligt rent utsagt. Det tog verkligen all energi som jag hade.
Armpasset blev väl lite halvdant från min sida, men desto större tryck på Anna 😉 Men hon har ju grymma armar den bruden… ME LIKE !!! 😀

\"2014-04-02

Idag har jag vilat men haft aktiv vila. Träffade min härliga mentor/coach och vän Lelle. Vi tog oss en promenad runt Årstaviken. En 8 km promenad i härlig kvällssol och med prat om allt mellan himmel och jord samt konstant skrattande. Det går inte att inte skratta med den karln. Jag kommer garanterat ha träningsvärk i magen också. Träffade Lelle första gången på Tammer för snart ett år sen. Han har sen dess varit min coach i personlig utveckling och har kommit att bli min vän.. Han har hjälpt mig att utvecklas med mitt inre och funnit mig själv på ett djupare plan. Han har givit mig verktygen till att ta hand om mig själv och mitt inre på bästa sätt. Jag är så otroligt glad och tacksam för att funnit en sådan vän. En vän som verkligen stärker mig och hjälpt mig gå på rätt vägar i stället för att irra omkring på stigar och vara allmänt vilsen. Idag går jag stadigt på den väg som jag vill vara på och vet vart jag är på väg.

 

\"2014-04-03

Lite påsk såg vi på vägen 😉
\"2014-04-03
\"2014-04-03

Lelle och jag , Årstaviken
\"2014-04-03
\"2014-04-03

Att träffa Lelle boostar mig otroligt mycket och jag får ett sådant energipåslag.
Vädret, naturen, omgivningen gjorde inte saken sämre heller. Kvällssolen som sken, luften som var klar och det stilla vattnet och den eldiga himlen. Underbart!!
Vi avslutade med en god middag på en China restaurang innan jag begav mig hemåt.
Till min stora lycka och glädje var Anton hemma när jag kom hem. Även om han inte sitter och umgås med mig utan hellre hänger med polare på skype så är han ändå HÄR hos mig 😀

\"2014-04-01

I morgon är det fredag åh som jag har längtat.
Anton och Albin är här och det blir MYS!!!
Nu ska ska jag ta mitt kvällsmål och sen nanna kudde

Kram och Kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top