fbpx
Överlägg

Vilken helg, vilken måndag :D

Helgen har varit helt underbar nere i Göteborg och Alingsås. Det har varit fantastiskt väder, solen har skinit och temperaturen nådde +18 grader. Jag älskar verkligen detta underbara väder och solen som är så fantastiskt skön. Kommer aldrig få nog av den och dess strålar.

Vi kom ner i torsdags och då åkte jag iväg på eftermiddagen och träffade Nura från Talangjakten. Vi körde ett axel/ryggpass. Kärt återseende.

 

2014-03-27 17.11.55.jpg

Fredagen bestod av en promenad runt i Göteborg, träffade en gammal kompis och vi tog oss en fika innan jag vände kosan hem igen för att köra Camilla till Alingsås. Checkade in med Camilla och hjälpte henne upp med väskorna. När hon var på plats och skulle vila åkte jag tillbaka till Göteborg och ett benpass med tjejerna Nura och Gabriella väntades.

2014-03-28 11.03.23.jpg
2014-03-28 11.06.27.jpg

En middag fick vi till också innan vi skildes åt. Nu hoppas jag att det inte dröjer så länge innan vi ses igen.

Lördagen var det dags för Battle of Scandinavia. Jag, Maria ( Camillas mamma) och Gabriella begav oss tidigt hemifrån för att komma i tid till tävlingen.
Så kul att komma dit, oj så sugen jag blev att stå på scen igen. Att känna lukten av riskakor, färg och se dessa snygga atleter. Jag vill också tillbaka till den formen. Men okej det får dröja ett tag till 😉 Men dessa atleter, vad duktiga dem är, det var hög klass på deltagarna och det var en bra arrangerad tävling. Allt gick snabbt och smidigt, enda var att man fick lite träsmak i rumpan.

Camilla gjorde ett super jobb och super framträdande, hon tog sig en 4:e plats, tufft motstånd och det var jämt mellan tjejerna. Men i mina ögon är hon en riktig vinnare.

2014-03-29 09.02.42.jpg
2014-03-29 17.40.48.jpg

En lycklig tjej 😉 Jag är så stolt över dig min vän. Du är så bäst!

Väl hemma igen tog vi oss en promenad i den härliga vårkvällssolen.

2014-03-29 17.45.31.jpg

Ett stort tack vill jag ge till Maria och Johan för deras gästfrihet och all god mat jag fått under helgen. Inget har saknats och jag har kunnat hålla min diet med undantag från lördag eftermiddag till söndag lunch 😉 hahaha.. men underbart god mat.

Idag har jag varit på Sats Odenplan och tränat med Susanne och Joanna.
Jag hade knåpat i hop ett benpass inspirerat från Maria och Linnea.
Det var ett bra tempo och blev väldigt mycket fokus på baksida lår och rumpa 😉 det gör inget. Älskar att köra ben/rumpa. Viktiga saker det 😉 hahaha

Här kommer lite bilder från dagens pass 😉

2014-03-31 19.15.34.jpg
2014-03-31 19.30.01.jpg
2014-03-31 19.30.39-1.jpg

Happy face 😀 Galet kul pass Tack brudar för idag, super kul och jobbigt var det 😀

I morgon väntas det möte och träning med bästaste mentorn Lelle, åh vad jag längtar till det.

Nu är jag lite trötter och ska lägga huvudet på kudden.

Sov gott

Kram och kärlek

Sussi

 

http://track.adtraction.com/t/t?as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up
%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights