Vilken helg, vilken mÄndag :D

Helgen har varit helt underbar nere i Göteborg och AlingsÄs. Det har varit fantastiskt vÀder, solen har skinit och temperaturen nÄdde +18 grader. Jag Àlskar verkligen detta underbara vÀder och solen som Àr sÄ fantastiskt skön. Kommer aldrig fÄ nog av den och dess strÄlar.

Vi kom ner i torsdags och dÄ Äkte jag ivÀg pÄ eftermiddagen och trÀffade Nura frÄn Talangjakten. Vi körde ett axel/ryggpass. KÀrt Äterseende.

 

\"2014-03-27

Fredagen bestod av en promenad runt i Göteborg, trÀffade en gammal kompis och vi tog oss en fika innan jag vÀnde kosan hem igen för att köra Camilla till AlingsÄs. Checkade in med Camilla och hjÀlpte henne upp med vÀskorna. NÀr hon var pÄ plats och skulle vila Äkte jag tillbaka till Göteborg och ett benpass med tjejerna Nura och Gabriella vÀntades.

\"2014-03-28
\"2014-03-28

En middag fick vi till ocksÄ innan vi skildes Ät. Nu hoppas jag att det inte dröjer sÄ lÀnge innan vi ses igen.

Lördagen var det dags för Battle of Scandinavia. Jag, Maria ( Camillas mamma) och Gabriella begav oss tidigt hemifrÄn för att komma i tid till tÀvlingen.
SĂ„ kul att komma dit, oj sĂ„ sugen jag blev att stĂ„ pĂ„ scen igen. Att kĂ€nna lukten av riskakor, fĂ€rg och se dessa snygga atleter. Jag vill ocksĂ„ tillbaka till den formen. Men okej det fĂ„r dröja ett tag till 😉 Men dessa atleter, vad duktiga dem Ă€r, det var hög klass pĂ„ deltagarna och det var en bra arrangerad tĂ€vling. Allt gick snabbt och smidigt, enda var att man fick lite trĂ€smak i rumpan.

Camilla gjorde ett super jobb och super framtrÀdande, hon tog sig en 4:e plats, tufft motstÄnd och det var jÀmt mellan tjejerna. Men i mina ögon Àr hon en riktig vinnare.

\"2014-03-29
\"2014-03-29

En lycklig tjej 😉 Jag Ă€r sĂ„ stolt över dig min vĂ€n. Du Ă€r sĂ„ bĂ€st!

VÀl hemma igen tog vi oss en promenad i den hÀrliga vÄrkvÀllssolen.

\"2014-03-29

Ett stort tack vill jag ge till Maria och Johan för deras gĂ€stfrihet och all god mat jag fĂ„tt under helgen. Inget har saknats och jag har kunnat hĂ„lla min diet med undantag frĂ„n lördag eftermiddag till söndag lunch 😉 hahaha.. men underbart god mat.

Idag har jag varit pÄ Sats Odenplan och trÀnat med Susanne och Joanna.
Jag hade knÄpat i hop ett benpass inspirerat frÄn Maria och Linnea.
Det var ett bra tempo och blev vĂ€ldigt mycket fokus pĂ„ baksida lĂ„r och rumpa 😉 det gör inget. Älskar att köra ben/rumpa. Viktiga saker det 😉 hahaha

HĂ€r kommer lite bilder frĂ„n dagens pass 😉

\"2014-03-31
\"2014-03-31
\"2014-03-31

Happy face 😀 Galet kul pass Tack brudar för idag, super kul och jobbigt var det 😀

I morgon vÀntas det möte och trÀning med bÀstaste mentorn Lelle, Äh vad jag lÀngtar till det.

Nu Àr jag lite trötter och ska lÀgga huvudet pÄ kudden.

Sov gott

Kram och kÀrlek

Sussi

 

http://track.adtraction.com/t/t?as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2

Share:

More Posts

Business woman

Vad hÀnder och vad har hÀnt? Jag Àr inte sÄ frekvent i mitt bloggande lÀngre som tidigare Är. Det beror sÄ klart pÄ mÄnga olika

Allt och lite till

Nu var det bra lÀngesen jag skrev nÄgot. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och Àr fortfarande.

Idag för ett Är sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation dĂ„ mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förĂ€ndrades rejĂ€lt \”igen\” Den dagen dĂ„ jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top