Besök, väntan………passar inte en otålig..

Vad gör sjukvården?? Ibland tror jag att de inte vet vad de håller på med (men det gör det med all säkerhet), tror de att man har all tid i världen att åka fram och tillbaka till läkaren. När jag var hos läkaren i Enköping sist så sa han att han skulle skicka en remiss till UAS, jag får brev från dem och ska vara där i dag kl 15,00. Ska göra en DC datortofrafisk undersökning. Jag tror då i mitt stilla sinne att jag ska få träffa en läkare, men icke sa nicke, enbart röntgen väntade. Jag gjorde röntgen och trodde då att jag skulle bli kallad till UAS för att då få träffa läkaren och få mer besked vad som ska hända. Men nej tillbaka till Enköping… hmmm jag fattar inte. Kan man inte få en VÅRDPLANERING, jag har jobb, barn och familj att sköta. Vill bli frisk, men vill inte skickad fram och tillbaka. Tänker på dem som är riktigt sjuka, hur orkar dem. Jag är förbaskat otålig. Vill få saker ur världen, med andra ord vill jag få allt överstökat med operationer och rehab. Ni tycker säkert att jag är lite väl påstridig. Ja, med all rätt, vill inte gå och oroa mig, vill inte må halv taskigt, vill med andra ord må bra. Vill kunna planera framåt.

Okej, jag ringer läkaren i morgon…. otålig som få.. jag vet, men jag kommer inte kunna hålla mig, måste få veta vad nästa steg är. Planering kallas det….

Nu har ni fått lite inputs om vad som hänt i dag, med andra ord inget!!!

Nu ska jag mysa med Anton som sover hos en mörkrädd mamma 😉

Idag går mina tankar med massor av styrkekramar till en gammal go vän Jessica <3

 

Sov gott alla

KRAM

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top