Överlägg

I morgon…

I morgon ska jag till Akademiska till röntegenmottagningen. Jag ska då genomgå en datortomografisk undersökning av kroppspulsådern. Hmm vad det är har jag inte den blekaste om. Jag ska vara fastande under de sista 8 timmarna före undersökingen och ska under de två sista timmarna före undersökningen dricka 1 liter valfri vätska. Det innebär att jag kommer att få äta frukost 05,15 och sen leva på soppa och proteinpulver resten av dagen. Ska vara i Uppsala kl. 15,00 sen får vi se vad dem säger. Kommer ha med mig Lotta som stöd då Ronny är i Norge.

Idag har jag kört lite axlar och stussträning, skönt som attan. Sen blev jag bjuden på middag hos barnens pappa och hans goa sambo. Jag har det rätt bra trots allt, varför klaga.

Det märkliga i allt som sker är ändå att jag misströstar inte, jag är en obotlig optimist som inte ger upp. De finns dem som har det mycket värre än vad jag har det, som är sjukare än jag är och även kanske lider av obotliga sjukdomar. Jag kommer att överleva, även om jag kommer att få vara borta från träningen en längre tid. Ni tycker säkert jag är tjatig och jobbig som alltid återkommer till min träning, men för mig är den viktig, för mig är det en livsstil. Jag formligen älskar att träna. Så JA det kommer att bli jobbigt att inte få träna.

Nu väntar jag med spänning och en aningens hopp om positiva resultat i morgon. Håll tummarna för mig.

 

Kram och god natt

/Sussi

0 svar på “I morgon…

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: