Ännu en kortvecka :)

Helgen har bestĂ„tt av ren och skĂ€r Ă„terhĂ€mtning i form av sjĂ€lslig Ă„terhĂ€mtning. Började helgen med ett trĂ€ningspass pĂ„ Gumes och sen raka vĂ€gen min fina vĂ€n Åsa och hennes fantastiska man Lasse. Underbart god middag fick jag, nĂ€r jag kommer hem till dem sĂ„ Ă€r det precis som att komma hem. De har alltid sina armar utstrĂ€ckta och finns dĂ€r 24/7. Efter middagen fick jag en Oral Facial massage av Åsa. SĂ„ himla skönt att jag somnade. SĂ„ trevligt sĂ€llskap var jag 😉

\"2014-04-25

Lördagen vaknade jag som vanligt tidigt. Det var stÀddag i föreningen och den skulle börja 10,00. Men eftersom jag vaknade tidigt var jag redo att börja stÀda redan kl 08,30 sÄ jag gick ut och började. NÀr de andra kom vid 10,00 hade jag hunnit flytta tvÄ bamse högar med ris frÄn nedfÀllda trÀd till en container. SÄ jag tyckte jag hade gjort mitt och gick in och bytte om . Kl 11,00 skulle jag trÀffa Lilian och gÀnget frÄn Uppsala pÄ Gumse.
Alltid lika roligt att trĂ€ffa alla Uppsalabor. Fick till ett bra benpass, sĂ€kert det tredje i raden under denna vecka. Jag Ă€lskar att köra ben och jag ser Semiran Dags ben framför mig nĂ€r jag kör. Tycker hon har sĂ„ grymt snygga ben, sĂ„ det Ă€r bara att kĂ€mpa pĂ„ 😉

\"2014-04-26

Grymma rara Lilian <3

NÀr jag kom hem frÄn trÀningen var det solstolen som hÀgrade resten av dagen . Underbart skönt.
PÄ kvÀllen tog jag mig en promenad till Lotta och tog en kvÀllsfika.
Hon bjöd pĂ„ en fantastisk hallonpaj, vilken tur jag hade pĂ„ min Ă€tardag och allt 😉

\"2014-04-26

Underbara sol och solstol, Älskar solen och dess strĂ„lar. Jag sover sĂ„ himla skönt i solen. Ladda batterierna till max.

PÄ vÀgen hem frÄn Lotta bestÀmde vi möte 08,15 för en morgon PW.

\"2014-04-26

Sagt och gjort. 08,15 pÄ söndag morgon möttes vi och det blev en nÀtt runda pÄ 9,2 km. HÀrlig start denna dag.
Sen fortsatt söndagen med sol, sol och Ànnu mer sol. Jag solade hemma och Äkte ner till lunchen till stranden och Ät en hÀrlig laxsallad. Det var jag, fÄglarna och dess kvitter som var pÄ stranden. Tid för sjÀlavÄrd och meditation. Skönt att fÄ rensa tankarna och ladda för kommande vecka.

Åkte sen pĂ„ middag hos mamma och pappa, fick underbar fĂ„r-middag innan trĂ€ningen.

\"2014-04-27
\"2014-04-27

Helgen kan man summera ha varit mycket bra och lugn.

Idag var det trÀning pÄ Delta med Gabriel. Jag var som vanligt tidig och hann dÄ med 1 timmes cardio innan vÄrt pass. Körde lite intervall trÀning pÄ löpbandet. Hann förbrÀnna nÀrmare 600 kcal. pÄ den timmen.
Sen fortsatte förbrÀnningen med Gabriel. Pulshöjande benpass. Grymt kul och grymt jobbigt. Kunde knappt gÄ nÀr jag gick dÀr i frÄn.
Tack Gabriel !!!

\"2014-04-28

NĂ„got svettig och skakig… hahaha.. 😀 Inspiration, motivation Ă€r vad ett pass med denna man stĂ„r för 😀

I morgon blir det backtrĂ€ning med Lotta 😀 <3 Kvalitetstid med min goda vĂ€n. Underbart nĂ€r vi kan förena nytta med nöje.

Nu Àr jag super trött bÄde i kropp och knopp. SÄ att krama kudden kommer bli riktigt skönt

Ha det bÀst mina vÀnner

Kram och kÀrlek
Sussi

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad hÀnder och vad har hÀnt? Jag Àr inte sÄ frekvent i mitt bloggande lÀngre som tidigare Är. Det beror sÄ klart pÄ mÄnga olika

Allt och lite till

Nu var det bra lÀngesen jag skrev nÄgot. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och Àr fortfarande.

Idag för ett Är sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation dĂ„ mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förĂ€ndrades rejĂ€lt \”igen\” Den dagen dĂ„ jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top