fbpx
Överlägg

Ännu en kortvecka :)

Helgen har bestått av ren och skär återhämtning i form av själslig återhämtning. Började helgen med ett träningspass på Gumes och sen raka vägen min fina vän Åsa och hennes fantastiska man Lasse. Underbart god middag fick jag, när jag kommer hem till dem så är det precis som att komma hem. De har alltid sina armar utsträckta och finns där 24/7. Efter middagen fick jag en Oral Facial massage av Åsa. Så himla skönt att jag somnade. Så trevligt sällskap var jag 😉

2014-04-25 17.28.44.jpg

Lördagen vaknade jag som vanligt tidigt. Det var städdag i föreningen och den skulle börja 10,00. Men eftersom jag vaknade tidigt var jag redo att börja städa redan kl 08,30 så jag gick ut och började. När de andra kom vid 10,00 hade jag hunnit flytta två bamse högar med ris från nedfällda träd till en container. Så jag tyckte jag hade gjort mitt och gick in och bytte om . Kl 11,00 skulle jag träffa Lilian och gänget från Uppsala på Gumse.
Alltid lika roligt att träffa alla Uppsalabor. Fick till ett bra benpass, säkert det tredje i raden under denna vecka. Jag älskar att köra ben och jag ser Semiran Dags ben framför mig när jag kör. Tycker hon har så grymt snygga ben, så det är bara att kämpa på 😉

2014-04-26 11.46.38-2.jpg

Grymma rara Lilian <3

När jag kom hem från träningen var det solstolen som hägrade resten av dagen . Underbart skönt.
På kvällen tog jag mig en promenad till Lotta och tog en kvällsfika.
Hon bjöd på en fantastisk hallonpaj, vilken tur jag hade på min ätardag och allt 😉

2014-04-26 15.07.10.jpg

Underbara sol och solstol, Älskar solen och dess strålar. Jag sover så himla skönt i solen. Ladda batterierna till max.

På vägen hem från Lotta bestämde vi möte 08,15 för en morgon PW.

2014-04-26 19.18.24.jpg

Sagt och gjort. 08,15 på söndag morgon möttes vi och det blev en nätt runda på 9,2 km. Härlig start denna dag.
Sen fortsatt söndagen med sol, sol och ännu mer sol. Jag solade hemma och åkte ner till lunchen till stranden och åt en härlig laxsallad. Det var jag, fåglarna och dess kvitter som var på stranden. Tid för själavård och meditation. Skönt att få rensa tankarna och ladda för kommande vecka.

Åkte sen på middag hos mamma och pappa, fick underbar får-middag innan träningen.

2014-04-27 15.02.48.jpg
2014-04-27 14.58.12.jpg

Helgen kan man summera ha varit mycket bra och lugn.

Idag var det träning på Delta med Gabriel. Jag var som vanligt tidig och hann då med 1 timmes cardio innan vårt pass. Körde lite intervall träning på löpbandet. Hann förbränna närmare 600 kcal. på den timmen.
Sen fortsatte förbränningen med Gabriel. Pulshöjande benpass. Grymt kul och grymt jobbigt. Kunde knappt gå när jag gick där i från.
Tack Gabriel !!!

2014-04-28 19.00.41.jpg

Något svettig och skakig… hahaha.. 😀 Inspiration, motivation är vad ett pass med denna man står för 😀

I morgon blir det backträning med Lotta 😀 <3 Kvalitetstid med min goda vän. Underbart när vi kan förena nytta med nöje.

Nu är jag super trött både i kropp och knopp. Så att krama kudden kommer bli riktigt skönt

Ha det bäst mina vänner

Kram och kärlek
Sussi

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up
%d bloggare gillar detta:
Verifierad av MonsterInsights