Sprängfylld helg med massa inspiration

Veckan som gått har som de flesta andra veckor i mitt liv bestått av jobb, träning, mat och sömn.
Dock som vanligt för lite sömn 😉 I måndags körde jag ett benpass med Gabriel som följd på det så sprang jag med Lotta på tisdagen. Jag är mäkta imponerad av mig själv som orkade springa 5km utan att gå. Vi ökade även takten för varje kilometer. Första kilometern så sprang vi på 6,49 2 kilometern 6,20 3:e 6,00 4 5.40 och sista 5:e kilometern sprang vi på 5,26 måste säga att vi var grymma. Jag som heller inte sprungit ordentligt på flera år. 😀 STOLT är jag 🙂

I onsdags kom fina Amela och hälsade på mig, vi körde ett armpass som heter duga på bästa Gumse gym. Vi firade lite Valborg hemma hos mig i form av en middag med sallad och kycklingburgare.
Torsdagen blev det ingen demonstration för mig utan jag åkte till Gumse såklart och körde ett ryggpass och fick med mig Albin som körde armar. Så underbart att få ha med sig barnen när jag tränar. Så mycket kvalitetstid.

\"2014-05-01

Albin pumpar biccar 😉
\"DSC_0598.JPG\"

Avslutade ryggpasset med lite baksida axlar 🙂

Fredagen blev det lite mer ben, tredje passet för på denna vecka 🙂 Men vad gör det.. älskar att köra ben och rumpa.
Kvällen blev en myskväll med Anton, Albin hade kompisar här och hade inte tid för sin mamma 😉

Lördag var det Body Classic i Solna. Många av mina vänner och inspirationskällor skulle upp på scen. Då jag visste på förväg att det skulle bli sent så passade jag på att ta ett träningspass på morgonen. Det blev ett lätt joggpass på dryga 5 kilometer. Smart drag… även denna gång dagen efter ett benpass 😉 Efter en dusch så åkte jag raka vägen till Park Inn i Solna och mötte Karin som bodde där. Hennes rumskamrat skulle tävla så jag fick hennes frukost biljett 🙂 LYX!!! Mysigt att få träffa Karin och få tid att snacka lite med henen 🙂 Mätta och belåtna gick vi bort till Solna hallen, vi tog plats och väntade på startskottet.
Träffade massor av härliga underbara människor.
Så roligt att träffa alla, prata, fika och sno åt sig en kram 🙂

\"DSC_0628.JPG\"

On my way 🙂
\"DSC_0666.JPG\"

Myspys med fina , snart ses vi igen..det måst vi se till 🙂
\"DSC_0661.JPG\"

Här är dem… tjejerna i +163 1:a Camilla Wreting <3 2:a Martina Hänninen 3:a Ylva Birgersdotter 4:a Jannie Eriksson 5:a Hjälp mig med namnet 6:a Anette Fabretto

Underbart rolig lördag!! Grymma atleter och super rolig tävling.<3

Idag har jag varit på Ekolsundslott och hållit föredrag och pratat med 36 stycken helt fantastiska personer.
Slejman och Jessica som har via deras facebook grupp Körbaraköör ända in i kaklet arrangerat en helg för medlemmar i gruppen. Det var ett härligt gäng med massa olika personligheter och bakgrunder. Synd att jag inte kunde vara med hela helgen och lära känna alla. Jag var där i dag och pratade lite om min resa och det som får mig att driva framåt och inte sitta med en offerkofta på mig och tycka synd om mig själv. Jag pratade om att våga ta hand om sig själv och lära sig att älska sig själv. Det var ett härlig möte med dessa människor och jag hoppas vi kommer ses igen framöver.

Sen körde vi en liten tävling och team känsla. Alla jobbade på riktigt bra. Det var nog bara jag och Slejman som frös som stod och höll tiden på alla. Inte helt ok att stå med en tunn tröja på sig när det blåser nordanvind och haglet faller 😉
De kämpade på bra alla deltagare, de körde armhävningar, jump squat, kamelen, utfallssteg och medicinboll kast.

\"DSC_0719.JPG\"
\"DSC_0707.JPG\"
\"DSC_0708.JPG\"
\"DSC_0713.JPG\"

Jag kan bara summera denna helg med ett ord

K Ä N S L O R

Så underbara känslor och härliga dagar!!

Kram och kärlek

Sussi

Ps!! Glöm inte titta i spegeln och se den underbara människa som du är och säg det till dig själv varje dag Ds!

\"325.jpg\"

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top