Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
5 års jubileum och intervju... | Sussis Fitness

5 års jubileum och intervju…


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Vaknade som vanligt super tidigt. Klockan var straxt innan 06,00 när jag vaknade. Gick upp och tömde blåsan och såg då att det var klarblå himmel och solen sken. Kunde inte gå tillbaka till sängen och lägga mig utan klädde mig och begav mig ut på en promenad. Då jag igår hade ätit lite mer än vad jag skulle så var kroppen full med energi. Tankarna behövde rensas och struktureras. Så jag knatade på och njöt av natur, vind, vatten och luften som jag andades. En underbar promenad.

\"wpid-dsc_0047_5.jpg\"

\"Naturen, \"vatten,

\"wpid-dsc_0041_5.jpg\"

\"Livet

Väl hemma igen var tankarna rensade och fokuset påkopplat såg jag på Runkeeper att jag gått dryga milen och varit ute i 1 h 50 min. Det var inte riktigt min plan men det var så skönt att gå.

Jag åt min frukost och gjorde mig klar för att bege mig till Gumse Gym och köra ett baksida benpass och vara med och fira att Gumse gym fyller 5 år idag.

Bästa gymmet… 😀

Träffade min kära Camilla där.. bästa, fina, underbara vän.

\"Du

Träffade massa fler underbara människor som fyllde gymmet idag.

Bland annat träffade jag kalaspinglorna, Jennie, Anette och Cissi. <3 Coola snygga underbara tjejer. Så jäkla skoj att träffa Er, alltid så glatt, skojigt och kärlek. Snart kommer du hit på riktigt Jennie.. vilket blir helt underbart. 😀

\"Kalaspinglorna

Gumse hade många bra erbjudanden samt att han bjöd på väldigt god mat som Mamma gumse tillagat såklart samt en fantastisk tårta. Som var så vacker.

\"wpid-dsc_0053_4.jpg\" \"wpid-dsc_0067_2.jpg\"

\"Gumse

Tack alla som bidrog till en super dag på gymmet idag, ingen nämnd ingen glömd. <3

Idag släppte HFP360  intervju med mig… super kul att se 😀 Känns dock lite konstigt att se sig själv.. haha.
https://www.youtube.com/watch?v=Rf6s2Fwfw-8

I veckan fick jag också leverans från flera av mina leverantörer som jag köper kosttillskott och annat kul ifrån. Bland annat fick jag stor leverans från Gymgrossisten där jag bland annat köper min kokosolja, glutenfria flingor, CLA, ALA, fettförbrännare. 😀
http://track.adtraction.com/pw?pw=1090147680&i=1
Nu blir det middagsplanering och mat med kidsen 😀

Kyckling fajitas 😀

Ha en super lördag.

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top