Våren, träningen & känslorna

Våren är här även om det faller lite snö i mellan åt. Men luften, ljuset och solens strålar som värmer är helt underbar. Vårblommorna som kryper upp från jorden och ljudet från det porlande vattnet dikena. Fåglarnas kvitter och den klarblåa himlen, ja det är vår. Känslor som far i kroppen och lyckorus och en energi som är helt fantastisk. 

Jag kan tycka om alla årstider och njuta av dem, alla har dom sin egen charm, men våren är så speciell. Det känns som allt återföds och allt liv som legat i ide och hämtat kraft tar sig upp och ut i denna magiska värld.
Precis som en björn som legat i sin vinterdvala börjar man åter igen leva. Ser dessa små björnungar springa och leka. Precis den energin har jag själv. Så härligt. Så mycket ork, så mycket energi, så mycket vilja.

\"2014-03-16
\"2014-03-14

Innan träning med Kent

Veckan som gått har bestått av som vanligt för mig träning, jobb och barnen.

I fredags körde jag ett bröst/axel pass med Kent Grape, riktigt kul att få träna med en byggare som hållit på i många år. En kille som verkligen vet hur man gör, Blood and guts. Hårt är det och gränserna sprängs. ME LIKE!!

 

\"2014-03-14

Från vårat bröstpass

Efter passet så ringde min goa vän Åsa och bjöd mig på middag. Middag som såklart alltid är anpassad efter min diet. Åsa och Lasse ser alltid till att jag kan äta maten, så underbart med sådana vänner som alltid ställer upp. Ni är guld värda. <3 <3 <3

Efter middagen så tiggde jag till mig en massage av Åsa.. jag hade så ont i min axel. Utbildad massör som hon är så satte hon i gång och masserade. Jag är rätt bortskämd ibland 😉 TACK

I lördags var jag på workshop i Åkersberga med Helene Ahlson, Frida Bålefalk, Maria Eriksson och Petra Kradell.
Riktigt bra, roligt och lärorikt.
Underbar inspiration och motivation levererar dessa tjejer. 😀 Tack !!

 

 

Efter Åkersberga åkte jag till mitt favorit gym och hemma gym, GUMSE GYM. Körde där baksida lår/rumpa. Skönt att hinna dit och få sig ett pass innan det var dags för hemgång.

\"2014-03-15

När jag var klar med träningen så hade min fina vän Sussi ringt och kollade om jag ville komma över en sväng. Så jag åkte raka vägen till henne och tiggde till mig en massage även hos henne. Jag älskar massage. Det gör ont men är skönt på samma gång.
Tack min fina vän <3 <3 <3

\"2014-03-15

Sussi ville inte vara med på bild.

Idag tog jag mig en promenad fram och tillbaka till min frisör och fick håret tillfixat. Alltid lika roligt och mysigt att träffa Annelie, vi skrattar och pratar om allt mellan himmel och jord.
Så tacksam för mina fina vänner jag har runt mig.
Snygg i håret blev jag också.

\"2014-03-16

Vårpromenad på väg till frissan 🙂
\"2014-03-16
\"2014-03-16

Ett axelpass hann jag med också innan kalas för bonuskillen ( mina barns lillebror) skulle fira sin 3 års dag.
\"2014-03-16
\"2014-03-16

Matlådefix, kyckling med paprika, och champinjoner kryddat med massa chili. MUMS Detta blir maten för veckan.

Veckan som kommer är det inplanerat massa träning, massa inspiration och motivation. Jag går ut hårt med ett tufft armpass med Anna i morgon på Sats Oden. Det ska bli super kul.

Nu ska tvätten hängas och matlådorna fyllas.

Ha en underbar vecka och njut av solen!

Kram och kärlek

Sussi

\"2014-03-16

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top