Underbar vecka

Vilken härlig vecka det har varit. Träningen har gått super bra, körde idag ett tungt benpass.
Sönadagen som var en matlagningsdag har betalat sig bra, inge stress, ingen stiltje när det gällde middagsmaten, allt har flytit på bättre än någonsin. Barnen har fått mycket tid med mig och jag känner mig väldigt glad och stolt över mig själv att jag lyckades så bra.
Ska göra så här näsa vecka igen innan jag får barnen till mig.
Idag ska vi fira min älsta son som fyller 12 på tisdag, han är då hos sin pappa.
Han har beställt middag, pepparbiff med tärnad potatis och vitlökssmör. Jag får gör det för honom och fixa lite annat tillbehör åt mig själv till köttet.
Idag ska min kära sambo träna bröst med mig. det ska bli kul, då han oftast går på pass. Det var ju så vi träffades. Jag försöker få honom att gå med mig, så jag hoppas han blir lite mer biten av gymmandet. Jag tycker själv att det är så roligt, man ser snabbare resultat.

Nu ska jag fortsätta jobba lite för att sen sätta mig hos frissan och bli fin i håret.

Ha en bra helg alla!

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top