Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Träning, träning och åter träning | Sussis Fitness

Träning, träning och åter träning


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Veteran SM och SM i Västerås har verkligen givit mig en rejäl motivation. Motivationen att nå mina mål och komma dit jag vill. Här ska byggas massa. Jag har under det senaste året verkligen funnit kontakt i muskeln varje gång jag tränar. Jag har inte många \”skit\” pass bakom mig. Nu när motivationen är än starkare och jag är än mer målmedveten så blir passen ännu bättre. Jag älskar verkligen att bygga muskler. Känna hur det svider i muskelfibrerna och hur det blodfylls. Älskar pumpen som jag får och träningsvärken som kommer krypande. Låter säkert konstigt i mångas öron, men jag är endorfinist vilket gör att jag blir så lycklig av att få köra ett hårt pass.

\"img_20161005_170749\"

Mina morgon promenader har jag tagit tillbaka till mina rutiner,  vilket är helt underbart. Jag tycker det är en av de bästa sättet att starta dagen på. Ljudbok i örnen, mössa på och så går jag ut. Jag går upp 04,20 på vardagarna för att hinna gå mina 40 minuter. Höstluften är underbart frisk och skön. Kan nästan längta till när det är snötäckta vägar och det knastrar under fötterna när man går. Friskt och härligt.

\"20161004_192542\"

Några kvällspromenader blir det också, bara för att det är så skönt.

\"20161004_195051\"

\"20161006_054444\"

Ni har väl inte missat att utnyttja rabatten på Prozis.com

\"kupong-sussi-sv\" ang SUSSI-PRZ10 och få 10% på hela sajten.

Ni har väl inte missat mina snygga tights som jag vunnit från Exclusiveworkoutwear.com så grymt snygga och sköna. Sitter som en smäck kan man säga. Jag har äran att bära dem första exemplaren i Sverige. 😀

Tackar ödmjukast till Janne Hansson för min fina vinst.

\"img1475591399034\"  \"20160928_170736.jpg\"

Meddela mig om genom att skicka ett mail om ni vill beställa dessa eller besök Exclusiveworkwear direkt.

Idag blev det ett lunchpass, baksidaben och vader. Superpass som vanligt, blir nog att stappla sig fram i morgon på promenaden. Vadernas pump var enorm, fick knappt på mig jeansen efter passet, hahaha, angenäma problem 😀

\"img_20161006_132715\"

Ni har inte missat att läsa min andra sida av mig, mina dikter som jag har skrivit under åren som jag nu börjar lägg in på hemsidan. Ni finner dem i menyn i toppen 😀
Önskar er nu en underbar torsdag kväll och en fantastisk kommande helg

 

Kram och Kärlek

Sussi

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top