Träning = bästa mentala medicinen

Livet går upp och ner. Oftast vill jag nog se mig själv som en glad och sprudlande tjej. Men även den gladaste kan ibland vara lite ner. Just nu har det varit så i mitt privata liv.Inget speciellt egentligen utan bara allmänt nere. Inget som självklart inte går över. Det bästa jag kan göra när jag är lite nere är att fortsätta följa rutinerna. Med andra ord laga den mat jag ska äta enligt det kostprogram jag följer samt träna hårt som jag ska. Att bryta rutiner innebär bara att allt blir än mer jobbigt och det tar längre tid att ta sig upp över ytan. Rutiner är för mig A o O
Träningen är mitt kall, den ger mig så mycket energi och massa lyckorus. Så en dålig dag kan vändas till en bra dag efter ett skönt pass på gymmet.
Även om problemen eller det som tynger en har inte försvunnit så blir man mer klarsynt och kan med alla endorfiner i kroppen tänka mer rationellt och logiskt.

Idag var en sådan dag, kände mig nedstämd och rentav ledsen. Men väl inne på gymmet så började den känslan tryckas undan. Hörlurarna i öronen och min träningsmusik på högsta volym. Avskärmar mig från alla runt omkring och går in i min egna lilla bubbla och kör så svetten lackar. Det bränner och svider, men jag bara kör på. Efter passet byter jag några ord med mina vänner på gymmet och känner hur bra jag mår efter passet.
När jag väl är hemma och fått mat i mig så känner jag mig mycket bättre till mods än innan jag började träningen.
Många i min närhet, då de som inte tränar som jag påpekar ofta att jag borde lugna ner mig med träningen. Men hur ska jag kunna göra det när det är den som får mig att må bra. Jag blir en gladare människa och snällare mamma. Nej, sluta med träningen finns inte på denna världskarta 🙂


Dagens bröstpass!! 😀

I morgon ska jag köra framsida ben med Arne Lundell, ska bli riktigt skoj. Snacka om endorfinkick 😀
Kommer skriva mer om det senare.

Men ett tips från mig till er är att träna, promenera eller rör på er på ett eller annat sätt om ni känner er lite nedstämda. För mig funkar det och jag tror att det kan göra det för er också 😀

Ha en skön kväll

Kram o Kärlek

Sussi

http://track.adtraction.com/t/t?as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2

http://track.adtraction.com/t/t?as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2
http://track.adtraction.com/t/t?as=1057795784&t=1&tk=0&trt=2

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top