Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Tacksam ❤ | Sussis Fitness

Tacksam ❤


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Finns inte ord vilken tacksamhet jag känner för allt som sker och är runt mig. Trots allt dåligt jag råkar ut för så kan jag ändå känna tacksamhet. Önskar inte min värsta fiende (om jag haft någon) hälften av det jag är med om.

Blev singel igen och samma veva Innan jag tävlade på Tyngre classic och SM opererades jag för cellförändringar som sen visade sig 2 veckor innan SM scen inte var bra. Väntar nu på ytterligare provtagningar och åtgärder.?

Veckan innan SM åkte jag in akut för förstoppning och fick lavemang (inte ett dugg förnedrande ??) men nöden har ingen lag.

Trots dessa insedenser så klev jag upp på scen. Så stolt och glad att jag tog mig till mitt livs bästa form.

Jag har så många att tacka för att jag kom dit jag ville att jag nådde min bästa form.

Arne Lundell min kära coach och vän. Som alltid finns där med sitt lugn och sina kloka ord och tron på mig – bäst och oslagbar på alla sätt, finns inte ord som räcker att beskriva min tacksamhet och glädje att du finns vid min sida.❤

Ulrika Thunberg som jag träffade första gången på en tävling för några år sen som blivit en av mina bästa vänner, som alltid oavsett vad finns där. Så tacksam att våra vägar möttes ❤❤❤

Ulrika, vinnare i WP Veteran SM -2017

Jannie Eriksson som också alltid finns vid min sida, som också ser till att jag är vackrare än vackrast

Anita Korpinen på AKK Design som har ett hjärta av guld och som skapar magi av allt hon rör vid. Min bikini som hon sydde upp till mig och sponsrade med är magisk. Kände mig vackrare än vackrast och är Anita evigt tacksam, massa kärlek ❤❤❤ bäst helt enkelt.

Kylikke Carro som också kommit blivit en av mina fina vänner som jag håller kär. Hon som ser till att mina ögon gnistrar med dem vackraste fransar och bryn ❤❤❤

Sen är det så många andra jag vill tacka, Hilja för alla lymfmassage behandlingar, Ica Kvantum Bålsta för all kyckling, Nutrifarm som alltid levererar bästa kosttillskotten. Gorillawear som levererar den snyggaste kläderna. Mina älskade vänner och familj som alltid finns där. Mina bästa söner som stöttar mig i allt.

Jag och Albin Super SM-17

Har garanterat glömt någon.. men inte i hjärtat bara i text. ❤❤❤

Åter nu till allt som händer i livet, undrar ibland hur mycket som kan hända.

Det stoppade inte med insedenser efter SM, jag hade en planerat en operation efter SM. En liten fåfänga operation. Den skedde på måndagen direkt efter SM. Allt gick super bra. Som ni vet går jag på Waran som är blodförtunnande. Detta innebär planering då operation ska ske. Jag och min kirurg planerade allt i minsta detalj. Alla värden var som de skulle under operationen. Jag mådde bra efter och fick åka hem. Super glad och jätte nöjd med resultatet.

Igår dryga 2 veckor efter operationen hände något. Gjorde inget speciellt, satt på möte på jobbrt. Rätt som det var så mitt höger bröst till en rugbyboll och värkte så in åt Norden. Ringde min kirurg, den bästa som jag fick all hjälp och stöttning av., Ingen mindre än Calle Gustavsson

Han såg till att jag kom i rätta händer och med hjälp av hans kollegor och proffsig hjälp komjag till SÖS. Calle hade där informerat dem vad som skulle göras. Jag fick värktabletter och efter några timmars väntan komjag upp på avdelning 57 där de tog väl om hand om mig innan operationen.

Måste återigen säga hur tacksam jag är med alla fina vänner runt mig. Alla som innerligt och ärligt bryr sig. Calle och hans team som gjorde allt för att hålla mig lugn och få bästa behandlingen. Min chef som räddar upp mitt jobb. Min älskade bror och svägerska som släpper det dem håller i för att komma till mig. Mina barn som gör allt hemma för att underlätta för mig. Peter och Ulrika som också alltid vara finns till hands. Mamma och pappa som kom hem från Sälen för att kunna hjälpa mig . Och Arne, Ulrika, Carro, Åsa, jonas mfl som hör av sig och finns där för mig. Love you all ❤❤❤

Det jag vill komma med med detta långa inlägg är att livet är inte så enkelt alla gånger. Att känna tacksamhet och ödmjukhet till sina medmänniskor är för mig väldigt självklart och lätt när det händer så mycket kring en. Nu hoppas jag och håller tummarna att dem cellförändringar jag har opererat har stannat av och att inga mer större ingrepp eller behandlingar behövs. Känns som jag fått min beskära del av operationer och komplikationer de senaste 5 åren.

Lite lugn och ro vore på sin plats så jag kan få fokusera på det jag brinner för. Träning, kost, hälsa i kombination med resor barn och vänner. ❤

Kram och kärlek

Sussi

PS! Var rädda om varandra De!

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top