Nu händer det grejer ;-)

Det har varit full rulle på jobbet idag, kul. Jag tycker verkligen att det är roligt att jobba, lite tokig är jag nog trots allt. Men det är roligt med ett jobb som är varierande och stimulerande. Bra jobbarkompisar och bra chef har jag oxå, man kan inte klaga när man är ensam tjej bland 10 killar, me like 😉

Idag hann jag med och träna, skönt!! Ett lätt axelpass fick jag till och lite lite mage 😉

I brevlådan låg det ett brev från akademiska när jag kom hem, nu är ruljansen igång kan man säga. Den 28:e februari ska jag in för att först göra ett EKG igen, och sen träffa läkaren för planering av operation. Måste hitta ett bra datum att göra operationen på . Jag får förmånen att styra det lite själv då jag måste planera in det mellan moms, lön, fakturering etc. Men det löser sig! Det är ju mitt motto 😉

Nu är det på G i alla fall, jag ser fitnessfestivalen 2013 i antågande 😉

Ha det gott!!

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top