Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
Myshelg, sponsring och konstverk | Sussis Fitness

Myshelg, sponsring och konstverk


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Träning och kost det ingår ständigt i mitt liv. Att skriva om det i varje inlägg känns som upprepning. Jag äter och tränar som jag ska varje dag. Kroppen mår rätt bra nu i slutet av veckan efter en längre tids värk och tennisarmbåge. Men skam den som ger sig. Idag är jag faktiskt helt smärtfri vilket är riktigt skönt. Tänk att det tar ett tag innan man kommer på att man inte har ont. Har man värk så känns det hela tiden och man blir som påmind av det stup i kvarten. Men när man är smärtfri så är det som det aldrig har gjort ont. Konstigt det där hur kroppen är. Men skönt är det att vara smärtfri.

En riktigt god helg har jag haft. Har haft finbesök av min goa vän Anette från Göteborg. Så underbart att ses igen. Vi startade vår helg med ett pass på Deltagym.

Lördagen startade med en härlig frukost med proteinvåfflor smaksatt av vanilj och saffran. Vi hade även alla dess olika tillbehör till så som hallon, banan, jordnötssmör, Nutella kräm gjord på Nutrifarm Nutella Dream protein och kvarg och olika kalorifria såser

Ville även visa mitt hemma gym Wellness 4 life så vi åkte dit och körde ett pass efter frukosten. Anette körde rygg och jag baksida ben och rumpa. Kul att få visa upp mina hemtrakter  där jag håller till 😉

[wpdevart_youtube]ImS3uY5kvsM[/wpdevart_youtube]

En underbar helg med massa mys och gott att äta. Ett besök till Stan blev det även på lördagkvällen då vi fick förmånen att dejta Linnea 😉
Tack min fina vän för en underbar helg <3

Idag passade jag på att köra ett pass på Delta när jag hade skjutsat Anette till station. Alltid lika kul att komma dit. Träffar alltid massa roliga härliga människor. 😀

I veckan fick jag en ny sponsor, Inte det lättaste och framför allt inte i  denna  fitnessvärld. Jag är mega stolt, glad och tacksam för det samarbete som jag och ICA Kvantum i Bålsta nu har. Att få sponsring från sin lokala ICA handlare betyder så mycket. Att dem tror på mig och vill hjälpa mig att nå mina mål i bodyfitness är helt underbart. Vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka mina sponsorer.

TACK <3 Lovar att göra mitt yttersta för att göra Er alla sponsorer glada och nöjda <3 —–> titta i marginalen vilka mina underbara sponsorer är 😉

Idag fick jag mina underbara tavlor som jag köpt av Norrlands bästa konstnärinna. Eva-Lotta Kempas <3 Vilka tavlor hon gör.
Så himla glad att min fina vän Annika kunde hjälpa mig att ta dem ner till Stockholm.
Nu har jag hängt upp dem i sovrummet och vardagsrummet och jag är saligt lycklig så fina dem är och passade bättre än jag kunde tänka mig

 

Tack Eva-Lotta du är bara så bäst!! <3 Eva-Lotta når ni på facebook om ni vill se fler av hennes alster och köpa någon tavla.

Aktiv vila är det som gäller från tisdag så i morgon ska jag bomba ben om de har hunnit återhämtat sig från i lördags annars blir det bröst och axlar för hela slanten.

Njut av veckan

Kram o Kärlek

Sussi

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top