Motstå frestelser och skratt på gymmet

Att gå på diet kan tänkas vara svårt och jobbigt för många. Vissa blir väldigt griniga och orkeslösa, energilösa och svaga, andra blir energiknippe som jag själv. Jag triggas av att gå på diet. Jag formligen älskar denna kontroll som är. Varenda sak jag äter vägs och det finns inget som slinker i som inte ska ner i magen.
Men jag kan erkänna att de första veckorna är super jobbiga, om jag har ätit massa socker. För innan man blir av med sockersuget så blir man suktad av allt gott som går att uppbringa. Men då gäller det att stålsätta sig. Jag vet att det kan vara svårt, men jag gör det, jag klarar att stålsätta mig bara för att jag vill och kan.Jag brukar när det är som jobbigast i början unna mig en cola zero 33cl om dagen. När dessa två veckor har gått, ja det brukar ta det för mig innan mitt riktiga sockersug är borta då har jag inga som helst problem med sötsaker hemma.
Jag kan till och med överdriva med att handla hem eller baka godsaker till mina barn bara för att jag tycker de kan få. Jag har aldrig någonsin och skulle heller inte smaka så som en smula från dem av deras godis eller kakor/bullar under en diet. Jag lyxar gärna till det för barnen så de får pannkaka med sylt och grädde eller varför inte pizza eller kebab. I det läget tycker barnen om att jag går på diet. Ju närmare slutet av dieten jag kommer desto mer bakar jag.
Förra året till Luciapokalen bakade jag varje kväll i stort sett de sista två veckorna. Allt från lussekatter till 7-8 olika sorters godis och även kakor.
Mina barn längtar till den tiden då jag julen och advent närmar sig och sluttampen på dieten är.
För mig är det utmaning, jag älskar utmaningar och jag måste tänja gränserna och se hur mycket jag tål. När det gäller go saker så klarar jag väldigt mycket. Finns inget sug längre.. när det gäller go saker. Om jag skulle bli väldigt sugen om suget skulle komma så tar jag mig en cola zero eller kvarg med funlight i så har jag stillat det behovet. Finns så mycket gott man kan äta och göra under en diet som man också mås så mycket bättre av.
Kolla min recept sida på lite av det jag har gjort. Jag kan även rekommendera Tasty-Health sida, där det finns massor av gottis 😀

Alla är vi olika, men jag triggas av detta och jag mår som allra bäst och är pigg, alert och trivs som bäst med mig själv när jag lever så här. Ingen alkohol (det bör jag inte dricka i alla fall pga Waran), inget onödigt fett eller godis. Massa sallad och rent kött i form av fågel och fisk, kan det bli bättre?? En hel del ägg också såklart. Det är lite av det jag äter.
\"20140814_104409_Android\"
En rätt så vanlig lunch 😀 MUMS

En annan sak som jag vill ta upp är även valet av gym. Jag åker runt och tränar på flera olika gym. Alla gym som jag är på trivs jag riktigt bra på. Det är bra människor och bra maskiner. Men jag vill ändå i dag slå ett extra slag för Gumse Gym.
Detta familjära gym med en atmosfär och känsla av kärlek och styrka som bara pulserar i väggarna. Det är så vänskapligt och massor av ödmjukhet. Micke som driver gymmet är där jämt med ett leende på läpparna. Alla som tränar där hejar på varandra, hjälper varandra och peppar varandra. Vi skrattar och har skoj tillsammans på gymmet.
Idag var som alla andra dagar på Gumse en rolig dag med skön träning och massa pepp. Efter att jag kört en övning kom Mikael Lindahl och ville köra mellan i cabel, det fick han givetvis göra.. Sen fortsatte vi bröstpasset tillsammans och avslutade med axlar. Riktigt roligt och peppande.
\"PicsArt_1408989003600\"

\"PicsArt_1408988932118\"

Träffade även fina Anett hon och hennes man Anders är två underbara personer som alltid är på Gumse med härlig energi och underbart leende. Alltid kul att slänga lite käft med varandra innan eller efter passet. För när vi tränar då tränar vi 😉
\"20140825_175115_Android\"

I morse hade jag fått order om backintervaller från coachen… så som jag brukar säga till honom lydig kvinna = lycklig kvinna, så det är bara att göra som han säger. Han vara chef 😉
Så 05.00 var jag uppe och gjorde min backintervall. Det var riktigt skönt att vakna till det. Saknar faktiskt mina morgon promenader i mellan åt, så snart kanske de är på G igen 😉 vem vet.. men det är klart jag längtar mest efter dem de fina regnfria dagarna… 😉
\"20140825_052714_Android\"

\"20140825_052638_Android\"

\"20140825_052553_Android\"

\"20140825_052522_Android\"

Mössa på var det som gällde i morse… inte varmare än 8 grader, men klar och härlig luft. Känns att hösten är här 😀
Snart kommer träden börja skifta i färg och spraka med sina eldiga färger.

\"20140824_073938_Android\"

Med denna bild avslutar jag dagens blogginlägg.

Ha en underbar vecka

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top