Lycka och massa TACK!!

Sitter här på min uteplats, precis hemkommen från gymmet. Ungdomarna sover fortfarande trots att klockan är 10.30. Själv sov jag aldrig längre än 9.00 när jag var tonåring, har väl aldrig haft stort sömnbehov heller.
Jag känner sådan tacksamhet och glädje till livet. Livet går upp och ner och jag har mina downperioder jag med även om de inte varar så länge. Det kan handla om timmar bara, jag avskyr verkligen att vara i negativa spiraler. Jag gör allt för att vända allt till det positiva.
Men åter till min glädje och tacksamhet till livet.
Jag lever, jag andas, jag har de finaste killarna man kan tänka sig. MINA BARN <3
Semestern började med lite halvkaos då vi jag och barnen hade olika förväntningar och mål med semestern. Men efter lite prat och diskussioner så kom vi fram till hur semestern skulle vara. Alla glada och nöjda 😀 Så nu kan semestern bara vara härlig.

Nu sitter jag här och tänker tillbaka på hur mitt liv har varit och hur det ser ut i dag. Jag har varit med om så mycket som jag inte skulle önska någon vara med om, men samtidigt kan jag se till det på distans och se att det inte är mitt fel, att jag skulle sitta med en offerkofta och tycka synd om mig själv finns inte. Jag kan kanske inte känna tacksamhet för allt jag varit med om men det har ändå format mig till den jag är idag.
Trots de situationer jag hamnat i där människor är elaka och onda så kan jag ändå se det goda i människan. Jag tror mer på att det är den som skadar som mår mer dåligt än jag. Det finns alltid en uns av avund, svaghet eller dålig självkänsla hos den som medvetet skadar en annan person eller djur.

Det finns personer i mitt liv som satt sina spår på ett positivt sätt, människor som kommit att bli mina vänner på senare år. Människor som har stora hjärtan och en lojalitet, värme och empati som faktiskt många av de som jag mött tidigare i livet saknar.

Jag är så otroligt glad att jag började med detta, att styrketräna och tävla i bodyfitness (även om jag har långt kvar till att vara topp). Den som jag ska tacka mest för det är min kära älskade kusin Ulrica
När jag inte längre kunde köra mina boxpass, cirkelpass och pumppass, när mitt hjärta inte ville som jag ville (det visste jag inte från början förstås) så började jag om med styrketräning och blev inspirerad av Ulrica, kan hon kan jag 😉
Jag köpte PT timmar på Sats och började träna hårt. December 2011 uppdagades mitt hjärtklaffsfel och april 2012 opererades jag.

Mars 2012tog kontakt med Fredrik Carlsson som kom att tro på mig, jag ville ha hjälp med kosten så jag inte gick upp i vikt under rehab tiden (som var 3 månader) efter operation. Fredrik hjälpte mig, han tror på mig och till hösten när rehabtiden var över så blev det fokus på Alströmer, även om jag under hösten mentalt mådde dåligt och det gick upp och ner. Men vändningen kom i januari 2013 (mer om det kan ni läsa i tidigare inlägg)
Någon dag efter Alströmer så ringer min telefon, då är det Alex Danielsson från tidningen Body som ringer. Jag har då vunnit läsarnas röster och kommit med i Talangjakten 2013. Den dagen rann tårar av lycka <3
Jag måste tacka Alex för denna chans, både han och Fredrik är stora bidragande orsaker att jag är där jag är idag. Båda som tror på mig och som ger mig sådan energi. Fredrik med sitt lugn och kunskap som hjälpte mig till scen, Alex med sin ödmjukhet och kloka ord på vägen som man alltid möts av ett stort leende.

Den stora förändringen kom när jag träffade Lennart Matikainen . Jag träffade Lennart första gången på Tammer boot camp 2013. En underbar person som har en speciell plats i mitt hjärta, han är som en bror för mig och vår vänskap har vuxit sig stark. Han har hjälpt mig med den inre resan och förändringen med tankar om mig själv på det själsliga planet. Kroppen är ett skal som jag jobbar med för att hålla mig i form. Men den inre resan är något som förändrat min syn på mig själv och kunna få distans och klarhet i det som hänt tidigare i livet. Jag är Lelle evigt tacksam att han givit mig rätt verktyg att kunna vara jag och känna att jag duger som jag är. TACK!!

Jag vill tacka Anders Granehiem för att jag fick komma och vara med på Tammer boot camp 2013 och nu 2014, att få komma till Er och känna så familjär känsla, att få så mycket kärlek och värme. Ditt lugn, ödmjukhet och dina ord värmer mitt hjärta. Du och din familj är något ut över det extra, ni är helt enkelt UNDERBARA <3

Sen finns det så många fler jag vill tacka för att jag är där jag är.
Inte minst mina barn som får stå ut med en dietande mamma med ett tålamod som inte alltid är till deras fördel. Utan dem skulle livet vara helt meningslöst. De är allt för mig <3
Vill även tacka Peter (barnens pappa) och hans fru Ulrika för allt de får stå ut med, ändring av veckor, dagar, tider, mitt dåliga tålamod etc. Tur att ni bara skakar av Er 😉 <3
Åsa och Lasse som alltid, och det är verkligen alltid ställer upp på mig i vått och torrt. <3 <3
Sussi Nyholm min soulmate <3
Helen Ahlson, Linnea Enstedt, Maria Eriksson som är stora inspirationskällor för mig <3 <3 <3
Camilla Wreting som är min fina vän och som hjälper mig med posering och massage. Love <3
Mikael Gumse och Jannie Eriksson att jag får tillhöra Ert team TEAM GUMSE GYM och fått förmånen att lära känna Er <3

Arne Lundell som jag nu har som min coach, som gör underverk med min axel och som tror på mig. Där träningen kommer till en helt annan dimension än vad jag är van vid. Underbart! Jag är så glad att jag mötte dig och får chansen att få din hjälp till detta års Luciapokal.

Sen vill jag även tacka alla som följer mig, och stöttar mig med glada tillrop.
Så många namn som jag skulle vilja räkna upp, men då skulle detta aldrig ta slut. De som inte är nämnda är inte glömda, ni betyder alla mycket för mig.

För att dra en slut resumé på detta så är jag så glad att jag har hjärtklaffsopererats, att jag fått möjligheten att få förändra min kropp och framförallt mitt inre, att jag träffat så mycket underbara människor.
Jag är så tacksam för livet och att jag lever att jag fick en andra chans.

Fånga dagen och möt dagen med ett leende !!

KRAM o KÄRLEK

\"luciapokalen

\"20140712_144846_Android\"

\"20140712_144839_Android\"

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top