Höst – underbart!

 

Vad lyckligt lottad jag är.
Mina älskade barn som jag har vid min sida som jag älskar gränslöst är det absolut det bästa jag har.
Mitt hem som jag trivs som fisken i vattnet i. Mitt lilla hus som bara är mitt. En underbar känsla.
Startade dagen men en PW ömsom joggingtur, super skönt. Höstluften är fantastik. Frisk, klar och härligt.

 

\"2013-09-21

Morgonsol har guld i nund
\"2013-09-21

Lite kyligare i luften har det blivit så fleeströja och vindjacka var ett måste.

Efter cardio var det dags för frukost med grabbarna. Äggröra, gröt med hallon och keso samt fullkornsbröd. Jag älskar verkligen smörgåsar. Tur att jag inte får äta det annars på dieten, då skulle inte dieten fungera. Jag kan nog äta hur mycket smörgåsar som helst. Så gott!!
När vi hade ätit så tog jag och Anton tag i tomten. Vi åkte iväg och handlade blommor och prydnadsträd.
Vi gjorde ordning en helt ny rabatt. Jag har inte köpt en enda blomma på hela sommaren så det kändes riktigt kul och lyxigt att få shoppa loss på växter. Lycka :-D!!
Resultatet blev helt okej tycker jag 😀

\"2013-09-21

Början på något 😀
\"2013-09-21

Kvällsmys 😉

Idag har det inte blivit någon träning mer än cardio i morse. Skönt med en vilodag. Har inte blivit så mycket rätt gällande maten heller. Men som ätardag som det är så spelar det inte så stor roll, även om jag egentligen vill ladda med rätt kost. Det blev kebabsallad till lunch och en hemmagjord subway macka till middag.
Nu ska vi snart göra en proteinsmothie till kvällsmål.

 

\"2013-09-21

Kebabsallad

Apropå lycka så är det så mycket mer som gör mig så glad och som jag är tacksam över.
Framförallt är jag självklart glad och tacksam för mina barn. Att jag och mina kära är friska att jag fått chansen att fortsätta leva. Jag tackar varje dag som jag får. Att få möta alla människor som ger mig så mycket positiv energi. Jag är så glad och tacksam för att jag fått chansen att få vara med i talangjakten. Jag får både ris och ros för att jag fått den chansen.
Jag gör mitt yttersta att komma i den bästa form för de förutsättningar som jag har. Jag litar helt på min coach Fredrik Carlsson som ger mig allt stöd som jag kan få i detta. Han ger mig de rätta verktygen och ställer upp till 110% på mig. Jag gör som han säger och kommer då också komma i den bästa form som för mig är möjligt just nu. Jag är inte 22 år, jag har fött två barn, och är 40 år med helt andra förutsättningar än vad en 22 åring har. Men det hindrar inte mig att göra mitt yttersta för att komma i den bästa form.
Det viktigaste är ändå att ha roligt på vägen och tycka om det man gör. Jag har riktigt roligt på vägen och jag har hittat en livsstil som passar mig perfekt. En livsstil som gör mig lycklig.
I morgon ska jag till Fredrik, och jag längtar efter mötet med honom och få lite feedback från honom. Jag behöver det nu då jag nu i mitten / slutet av dieten… (ja jag vet att det är 10 veckor kvar) får panik… vill vara hård redan nu….jag vill nästan vara tävlingsklar… . ja, ja i får se vad han säger i morgon..Typiskt mig att stressa upp mig.

 

Nu är det dags för soffmys med killarna.

Kram och kärlek

Sussi

 

En av mina favoritartister just nu 😀

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top