Hockeyhelg!

Vilken helg, vilken underbar helg det har varit. Var till Åbo med yngsta sonen och hans hockeylag på Cup. Vilka killar, vilka kämpar de gav allt. Vi föräldrar som var med var nog svenska hockeyhulliganerna. Vi ropade och skrek ramsor och hejade fram våra 11 åringar till max. Det var verkligen hysteriskt roligt och spännande. Vet inte om jag orkar var hockeyföräldrer 😉 vilken spänning, hjärtat hoppar frivarv och nerverna var utanför kroppen. Värre än VM.

Heja heja heja Bålsta!!

Nu har vi kommit hem, glada och nöjda med ett välförtjänt silver och guldet hängde på en skör tråd som avgjordes i filnalen med straffar.

En underbar helg med massa glädje!!

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top