Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39
#FUCKCANCER - När det väl gäller | Sussis Fitness

#FUCKCANCER – När det väl gäller


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol37/gc/gqboguipd6c64dg/sussisfitness.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 39

Ibland är det bra att vara \”gåpåig\” och en \”jobbig\” typ.  Många av mina vänner säger att jag har så mycket kärlek och jag ger så mycket av mig själv snabbt att killar och även tjejer flyr för dom blir så rädda. Rädda för vad har jag tänkt flera gånger, men dom är nog mest rädda för att jag ska ge dom mer än vad dom själva klarar av att ta emot eller kunna ge tillbaka. Men jag kräver inget tillbaka, jag är bara jag. Men okej, jag har lyssnat på mina älskade vänner och backat och tonat ner mina känslor en aning. Inte att dom inte finns där men jag visar dom inte lika mycket och starkt.
Men det jag vill komma till var ju inte det med killar, den biten kan vi ta en annan dag. Finns viktigare saker i livet just nu.
Jag som är \”gåpåig\” har också det som en riktig styrka. Ta nu till exempel när jag nu har fått denna cancer. Jag kan inte bara sitta hemma och vänta på att sköterskan ska ringa och berätta när jag ska få en operationstid. Nej, jag ringer och frågar nästan dagligen…. jobbig typ 😉 men med min rätt tycker jag. Jag vill bli av med \”skiten\” så i och med att jag är den gåpåiga och envis som få så har jag också nu fått skiktröntgen tid på lördag morgon samt att idag fick jag veta att operation sker på torsdag nästa vecka.
Vänta är inte min starka sida, men att vara på föt att få det jag vill snabbt det är jag en jäkel på 😉

Detta innebär att jag fick operationstid även denna gång mycket snabbare än tänkt. Jag säger bara det, skulle aldrig klaga på svensk sjukvård. Dessa sköterskor, undersköterskor och läkare gör verkligen allt dom kan. Tacksam är jag för att vi har den sjukvård vi har i Sverige. Synd bara att dom som bestämmer inte kan ge mer personal och lön. Men den disskussionen tar vi också en annan dag. Just nu är jag bara så glad och tacksam.

Tack Uppsala Akademiska Gynmottagning för allt ni gör !

Igår var jag på massage hos Lotta och sen hos Carro och fixade fransarna. Måste se till att hålla mig \”snygg\”  😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag blir det fixa naglarna och få dom snygga.  Sen blir det ett ryggpass innan jag kommer somna ovaggad.

Mina älskade pojkar kommer idag också…nu kommer både kyl och frys tömmas. hahaha.. kostar att ligga på topp. 2 grabbar i äldre tonåren som båda tränar dagligen, då går det åt mat.
Har väl ett matkonto på över 7000 kr i månaden och då är inte kosttillskott inräknat i det. Så kan lova att det kostar med 3 tränings nördar i samma hushåll.
Men det är bättre att dom äter kycklig än är ute och super,knarkar och drar iväg på dåligheter. Snygga är dom och snyggare blir dom också..
Roligt att ha två grabbar som tycker om samma sak som jag. Kul att dela intressen.💗💗💗

\"\"
Albin 15år 53kg – 16½år 87kg

Blev ett sent pass idag men fick till bra ljus på selfise😂😂
\"\"Kram och kärlek

Sussi

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top