Zumbatajm

\"\"WOW, vad kul! Idag gjorde jag mitt första Zumba pass sedan i höstast. Åhh vad jag har längtat efter denna dag. Det gick hur bra som helst, kändes som om jag kunde hålla på hur länge som helst om vi pratar om flåset. Kändes dock i bröstmuskelaturen men det gick. Det var så roligt och Cattis som höll i passet är världens energiknippe som man bara blir så glad av att se.  Nu är jag fast igen, ZUMBA, ZUMBA, ZUMBA, rulla höfterna, säger bara CRAZY! Det är så galet roligt att dansa.

Till hösten börjar buggen igen och det ska bli så kul, längtar efter det även om jag i sig inte längtar efter hösten. Jag vill ha sommar och sol. Nu kommer jag under resten av rehabliteringen att konsentrera mig på kondition och cardio träning i form av fortsatta promenader och massor av danspass i alla möjliga former.

Jag är på väg tillbaka och det är något som känns så bra!

Trevlig helg, mys och spela

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top