Överlägg

Vissa saker ska bara fungera….

Så som döda ting, De ska bara fungera. Det ska inte krångla. Men så är det inte i det verkliga livet. Nej, döda ting så som datorer och telefoner krånglar. Är det något som verkligen kan få mig på dåligt humör så är det när sådan ting “laggar”
Ja och det gjorde det i dag. För det första åkte jag raka vägen hem från jobbet och hoppade träningen, då jag för en gång skull lyssnade på kroppen. Kände mig febrig så jag åkte hem och tog det lugnt och hade för avsikt att komma i säng tidigt.
Men det sket sig med råge kan man säga.
Klockan är nu 23,00 och jag har ännu inte kommit i säng. För när jag var på väg att lägga mig 21,00 så laggade telefon ur, min väckarklocka mitt allt…. den står bara och blinkar, vill inte startas om. Jag har nu haft den på laddning i 2 timmar, inget händer mer än att den blinkar.
Nu tog jag och gjorde en återställning av senaste uppdateringen så ska vi se om telefon blir lite gladare.
Inte rätt dag att krångla med mig… 1150 kcal i kroppen så blir inte humöret på det bästa när sådana här små motgångar kommer.

Magen kurrar och frustrationen är nära.
Men envis som jag är så fixar jag detta, men en liten tår kommer och jag är inte så stark som jag vill. Grina för en telefon som inte fungerar… patetiskt, men jag har ju allt i den. Även växeln på jobbet, så nu kommer inte kunderna fram i morgon bitti om jag inte får till detta.
Uppgiven… ja lite…..

 

im-sad-smiley.png

Som sagt lite känslig… äter man inte mer än 1150 kcal så blir man känslig.

YES!!! I bland är jag så duktig.. jag fixade telefon, Nu får jag sova. Nu funkar den som den ska igen, dock är den helt tom då den blev helt återställd. Men den är tillbaka.
Så nöjd.!!

Happy.gif

Nu ska jag sova!!
Kram och kärlek

Sussi

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: