Överlägg

Vila

Hej på Er,

Ja jag har nu vilat sen i torsdags. Natten till torsdag vaknade jag med stickningar i halsen. Inte bra, kunde knappt svälja. Men ingen feber, ingen förkylning. Jag struntade i morgon PW och åkte till jobbet som vanligt på torsdagen. Halsen gjorde ont men kändes bättre under dagen. Jag skulle ha träffat Mattias från Talangjakten och kört ett rygg pass med honom på Gumse gym, men jag ställde in. Vågar inte riskera något kände jag. Jag är trots allt hjärtklaffsopererad och bör inte utsätta mig för att få infektioner ner i hjärtat. Jag åkte och solade en stund i stället efter jobbet innan jag begav mig till min kusin som bjöd på Libanesisk afton. MUMS! TACK <3

995447_10151732010895862_796230145_n.jpg

Dinner ala Ulrica

Jag fick tips av en ny vän att blanda 100% blåbär, ingefära och vitlök och koka te på. Detta gjorde jag och drack för att bli kvitt halsonda.
Det hjälpte 😀

2013-07-25 100.jpg

Halsonda har ni försvunnit men jag har blivit förkyld istället. Jag har nu vilat från träning och PW sen i torsdags och kommer så göra även i dag och i morgon. Jag vill se till att vara helt återställd så jag kan gå tillbaka till träningen 100% istället.
Jag har i dag varit på Fredhällsklipporna och Rolis med Jessica och solat och softat. Vi har dock förflyttat oss från sommar regn och sommar åskväder. Häftigt med åskväder på sommaren, det härliga mullrandet.

2013-07-101.jpg

Snart kommer mina barn som jag inte varit hos mig på 1½ vecka. Så nu blir det mys med dem. I morgon ska vi göra Parken Zoo i Eskilstuna, lite bad blir det säkerligen också. 🙂

Ska nu förbereda grillmys.

Ha en underbar fortsatt helg.

Kram och kärlek

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: