Vila, massage, uppladdning och releasfest

Det är vad jag gör de närmaste dagarna. Klättrar på väggarna av att inte träna. Men det är det enda sättet nu att bli kvitt min värk mellan skuldrorna. Jag har stans muskelkramp mellan skulderna så minsta lilla träning gör det bara än värre just nu. Inte ens ett par 1 kg hantlar funkar. Jag har sagt till mig själv att vila fram till onsdag för att sen ge benen en omgång till innan rygg/axlar ska få smaka på vikterna igen. 

Jag vill vara hel och smärtfri till nästa vecka då jag ska i väg på fitnessvecka i Fuerteventura. Ska bli så skönt. Träning 4-5 timmar/dag, sol, bad, mat och massa underbara människor.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=22g0e4rpBJk

Massage/vännen min
Ikväll ska jag träffa fantastiska underbara Camilla. Åhhh vad jag tycker om henne. Ska få benmassage, just då tycker jag inte om henne.. då kommer det massa grodor ur munnen på mig. Det gör något uppåt väggarna ont. Men det är skönt efteråt.

\"Painful-Massage-Image.jpg\"

Tur att Camilla är snällare än så här 🙂

Den brinnande chefen
Efter massagen ska jag iväg på Releasefest för den nysläppta boken \”Den brinnande chefen\” som är skriven av Lennart Matikainen och Richard Carlsson.
Kan verkligen rekommendera att köpa den boken. För personlig utveckling. Gå in på Ekerlids och beställ boken redan idag.

 

\"1236971_206365689525404_511329710_n.jpg\"

Den brinnande chefen

Tänk på mig

Tänk på mig när jag snart ligger på massagebänken.. Camilla har själv fått massage idag så jag vet vad som väntas 😉 hahaha..
Ha en underbar dag/kväll det ska jag ha.

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen