Veckan som gått

Den här veckan har verkligen gått i 190. Det har varit fullt ös från morgon till kväll. Spännande möten och nya bekantskaper.
Ett av mötena var när jag träffade Thomas Ström, Werner Ulrich och Maria Eriksson i tisdags. Vi träffades och pratade om DNA Nordic och gen-test. Hur häftigt som bara den. Tänk att få ta den enklare vägen att ta reda på om du är känslig för kolhydrater eller fett. Med ett test kan man nu få veta vad som just du är behov av eller känslig av. Har du lätt för att tappa muskelmassa i en viktnedgång eller binder du lätt fett. Det och mycket mer kan du få reda på med detta DNA test.
Jag har nu fått äran att vara en av säljarna av detta fantastiska test.
Vill ni veta mer, kontakta mig  eller titta på  DNA Nordic.

\"logo_web2[1]\"

 

 

Träningen under veckan har gått bra, dock har min axel spökat, eller lättare sagt min trapetsus som är så spänd.

I tisdags körde jag ett ryggpass som blev riktigt bra och bra kontakt. Onsdagen bjöd på träning på Nordic Wellness där jag fick träffa fina Jannika Larsson. Ett snabbt men effektivt benpass blev det.

I torsdag blev det ett lunchpass på Gumse då jag skulle bort på kvällen. Lite box och jabbande blev det i uppvärmning, hade sådan frustration i kroppen och det var riktigt skönt att få slåss lite, sen körde jag rehab axlar.

På kvällen hade jag  möte med min coach och mentor Lennart Matikainen. Nu är jag klar med min utbildning och har nu blivit diplomerad coach. En häftig resa som jag genomgått och den erfarenhet och kunskap som jag har är jag nu beredd att möta dig som vill ha hjälp att finna självkänsla eller komma ur ett destruktivt beteende. Tveka inte att kontakta mig om du vill ha hjälp och verktyg att finna dig själv.

\"2014-02-06

 

Fredagen vaknade jag med en himla värk i ryggen, förstod inte vad det var förrän en liljeholmen gick upp framåt lunch, då jag kom på att det måste vara boxen som gjorde sig till känna. Jippi.. så skönt, hela ryggen kändes av. Åh vad jag längtar tillbaka till boxen. Jag gick alltid på box tidigare, innan min hjärtoperation. Men jag har efter operation blivit mer reserverad när det gäller den typ av träning. Men att slå på en säck är inte farligt, inte ens för mig som går på waran. Nu vet jag hur min uppvärmning kommer att se ut framöver 🙂

\"2014-02-06

När jag träffade Lennart fick jag också Anders Graneheim och Lennart Matikainens bok OPTIMAL STYRKETRÄNING. Som jag har väntat. Så glad och kunde inte låta den vara när jag kom hem. Rekommenderar er att beställa den, från Anders, Lennart eller body.se

\"2014-02-06

 

I fredags körde jag ett triceps och magpass på Gumse innan jag åkte hem till mina älskade barn som kom till mig. Nu har jag en underbar barnvecka framför mig.

Lördagen blev det vila. Passade på att möblera om och åtgärda massa hemma som har legat på hög och väntat på mitt engagemang. 😉

Började med att skriva en  To Do lista 😉

\"2014-02-08

 

Det ena gav det andra så det slutade med att inne-förrådet fixades, sovrummet fixades och vardagsrummet blev ordning. Vi höll på både lördag och söndag. Till min hjälp så kom mina underbara vänner Åsa och Lasse, vad skulle jag göra utan dem. TACK rara ni, Er hjälp är ovärderlig. Love U !!

Efter allt fixandes och trixandes så åkte jag och Anton ner till Bista och körde ett benpass.

\"2014-02-09 \"2014-02-09

 

När vi kom hem från benträningen så var det att fixa mat och matlådor för veckan. Kocken fixade torsk och kyckling. Så nu är veckans matplanering klar 😀

\"2014-02-09 \"2014-02-09 \"2014-02-09

Lite bilder från mitt hem och den ommöblering som vi gjort.

 

Nu blir det kvällskasin och sängen.

Ha en underbar vecka.

 

Kram och Kärlek

Sussi

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen