Överlägg

Vart ska man träna?

Att finna fokus och koncentration på det man ska göra när man är på gymmet kräver dock att inte störande moment infinner sig. Då det nu uppdagats att det hos vissa saknas både respekt och empati så får jag se mig om andra ställen att träna på. Jag gör det för min egen skull för att slippa möta det som jag inte tycker om och som kan förstöra ett helt träningspass. Ska vissa personer få vinna över en och göra så att man inte kan träna där man vill, tänker ni säkert. Men jag ser det inte som om det är dem som är vinnare, jag ser dem som förlorare. Det är jag som i längden vinner då jag bara vänder ryggen och går. Jag kommer att försvinna, komma tillbaka snyggare och mer vältränad än någonsin. De kan stå kvar där och låtsas vara något de inte är. Jag kommer göra den resa som jag för ett år sen vill uppleva. Jag kommer att nå min dröm och min vision.

Fredrik Carlsson som är min PT vill jag visa förändring och resultat för.

Helene Ahlson är min förebild och inspirationskälla, jag vet vilket mål jag vill nå 🙂

Det är min träning, det är min livstil, det här är vad jag vill! Jag bestämmer över mig själv och ingen kan klandra mig för mina mål eller drömmar. Det är här och nu, det är jag och träningen.

Välkommen nya gym, välkommen nya inspirationsställen

Hej då det gamla!

Kram på Er!

 

 

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: