Överlägg

Väntans tider..

1 månad kvar till jul. Helt galet vad fort tiden går. För ett år sen var jag inne i slutfasen på dieten inför Luciapokalen. En super rolig tävling där jag tog mig en 6:e plats. Efter det har det rullar på i full fart kan man säga. Hunnit avverka Tyngre Classic i maj, veteran SM i september och SM i oktober samt även Tyngre classic II i oktober. Ett härligt tävlings år där målet varit att förbättra mig och det har jag lyckats med tycker jag. Super nöjd helt enkelt.
Nu ser jag med glädje fram emot helgen och Luciapokalen då jag ska hjälpa min fina vän Pernilla som jag stått på scen med förra året samt i våras. Det kommer bli så grymt ???

Just nu i denna stund sitter jag i bilen och väntar på att kl ska slå 17.00 . Träning och “dejt” med bästa coachen och ett benpass väntas. Nya mål är satta så vi jobbar på tillsammans. Han är absolut den bästa hjälp jag kan få för att uppnå nästa nivå av utveckling. ?

Backstage veteran SM 2015
Backstage veteran SM 2015
Backstage veteran SM 2015
Backstage veteran SM 2015

 

Julen är här snart också och godis och julbak står på schemat med barnen. Julklappar är också ett dilemma men där har jag lite tips. Se nedan… färdiga paket från Forever living. Kontakta mig om ni vill veta mer om erbjudandet. ?

Nu måste jag rusa in och byta om

Ha en super bästa kväll

Kram o kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: