Vänner

God kväll!

Den här veckan har gått hur snabbt som bara den. Jag har haft fullt upp varje kväll efter jobbet.
I måndags träffade jag min kusin som ni kan läsa i tidigare inlägg. I tisdags var det träning med Jannika och möte med Lelle (min nyfunne vän, så glad att jag mött dig). I onsdag var jag hos min äldsta bästa vän Jenny med familj. Så underbart att träffa henne. Vi ses inte många gånger per år men när vi ses är det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Hon bor på Ekerö och vi lever väldigt olika liv, men vi har alltid funnits vid varandras sidor sen vi möttes i 16 års ålder.
Jennys man Robban lagade mat till oss och självklart så gjorde han dietmat till mig, kycklingfilé med sallad. Det kallar jag vänner som anpassar maten efter mina tokiga idéer och gör det för dem verkligen vill stötta mig i detta. Det är inte jobbigt för dem att anpassa sig. TACK <3

\"2013-08-21

Robban med salladsfatet 🙂
\"2013-08-21

Mums, men fetaosten lät jag bli 😉

När vi ätit middag stack jag och Jenny ut på vår promenad med deras hund, som vi alltid gör för att få \”egen tid\”. Jenny är som min storasyster. Hon har hjälpt mig och jag henne genom många av livets kriser. Så skönt att ha henne. Det är bara så synd att vi inte får mer tid tillsammans, men när vi sitter på hemmet så kommer vi kunna sitta där tillsammans och tjata 🙂

\"2013-08-21

Min fina Jenny och jag <3

 

  • Tordag

Äntligen kom torsdagen, den dag som jag längtat efter så mycket. Jag hade stämt träff med bästa Camilla, min poserings guru och massös. Åkte direkt till Sats i Danderyd och körde ett riktigt bra benpass (det känns idag) Efter passet åkte jag raka vägen till min ny funna vän. Jag åt en bit och vi fick chansen att uppdatera varandra på det ena och det andra. Sen var det dags för massagen. Först masserade hon ryggen med fokus på skulderbladen och sen gick hon på benen. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när hon masserar benen. Det gör så in åt h-vete ont. Då var hon ändå \”snäll\” som hon ville påskina ,-) jaja,, om jag jämför mot tidigare massagestunder med Camilla så var hon nog snällare men det gör oavsett riktigt j-vla ont. Men det var riktigt välbehövligt.

 

Efter massagen var det bara att åka hem, stannade och handlade lite eftersom grabbarna kom idag.

  • Sleepbot

Jag har laddat ner en app (SleepBot) för att se hur jag sover om nätterna. Har fått för mig att jag sover dåligt. Men enligt den appen så sover jag bra, men går och lägger mig alldeles för sent.
Jag kan verkligen rekommendera denna app, testa vet ja!!

 

\"Share_1377230722105.png\"

Idag gjorde jag ordning riktigt god middag också. Köttfärsröra med kantareller och massa örter serverades med sallad. Kolhydraterna hoppar vi idag och fyller på ordentligt i morgon då den efterlängtade ätardagen är kommen.

 

\"2013-08-23

Nu ska jag mysa med mina två <3 <3

Ha en underbar helg

Kram och kärlek

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top