Vänner !!

Vaknade 03,00 idag och kunde omöjligt somna om, tankarna for fram och tillbaka. Klockan 05,30 gav jag upp och gick upp för att städa hela huset. Efter lunch gick jag ut på den underbara altan vi har, solade och somnade i solen. Skönt!! Sen var det dax att åka och handla till kvällens äventyr. Vi hade blivit medbjudna ut på sjön och segla, jag och Albin. Vilken kväll det var. Min vän Anders tog med oss ut med segelbåt ut på mälaren. Solen gassade och värmde huden på min kropp, det var helt fantastiskt. Med lätt vind tog vi oss över mälaren till en vik där vi grillade lite korv och fikade. Albin bara log, jag bara log vilken kväll.\"\"

 

 

 

 

 

 

 

Efter vi ätit och fikat hade tiden sprungit iväg och vi vände hemåt. Vilken kväll, vilken fridfull härlig kväll. Kan inte nog säga vilken kväll, underbart!\"\"

Albin var så lycklig, jag kände mig lycklig! Med allt som vi varit med om den sista tiden så var det så skönt att se honom le, skratta och vara glad. Lyckan var fulländad, vilket värmer en moders hjärta. Jag är så tacksam att vi fick förmånen att följa med. Jag är så tacksam för mina fina vänner som jag har, som alltid finns vid min sida. Som helhjärtat bryr sig om. Ni är guld värda.

I all sorg, i all tragedi, i allt ont så brukar det alltid komma något gott ur det, även om det i bland kan vara svårt att se det ljusa när man är nere i mörkret. Men idag fick jag se ljuset igen och livet börjar kunna ta en ny vändning.

Tack Anders, du är guld värd och detta gav mig så mycket energi <3

P & K

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Rulla till toppen