Överlägg

Utmaningar till för att övervinnas

Jag älskar utmaningar och jag är inte bang för att testa nya saker även om jag villigt kan erkänna att jag kan vara super rädd i mellan åt. Glömmer aldrig när jag för 1 år sedan var i Magaluff och Palma med jobbet. Jag och några jobbarkompisar var ute på stan, då vi kommer fram till ett upp skjut med gummiband. Stefan sa att vi skulle åka och jag var så skraj att mina ben knappt bar mig, men jag åkte. Stefan höll i min hand och bara skratta, jag skratta, skrek om vart annat av rädsla och någon konstig förtjusning. Men det var en utmaning och jag vann!!

Varje dag är en utmaning på sitt sätt. Det kan vara stora eller små utmaningar. Nu under diet och deffperiod är det stora utmaningar nästan varje dag. Jobbar kompisar som kommer in på kontoret med goda pizzor eller annan hämtmat, fikabröd, godis you name it. Där sitter jag med min torsk, kyckling sallad och ev lite potatis eller ris. Men skam den som ger sig.
I går sattes jag på prov. Vi var bjudna med en leverantör på Norrabrunn. Jag hade först tackat nej för att inte ingå i frestelsen. Men med lite avhopp från kollegor som fått förhinder ändrade jag mig. Ringde och kolla med Norrabrunn om de kunde göra en plain sallad med räkor till mig ( inget fett, ost, eller kolhydrater ) sa jag till dem. Vi fixar fick jag till svar.
Jag tog med mig Anton på detta evenemang, lillbrosan hade bokat in sig hos mormor och morfar.
Väl på plats så kommer mina kollegors förrätt, toast Skagen, och jag fick min räksallad. Den var förvisso otroligt god men jag var ju mer hungrig när den väl var slut. Då kommer deras varmrätt in älgfärsbiffar med potatismos. Jag fick inget, jag drack mitt vatten allt för att stilla den hunger som fanns. Det vattnades i munnen på mig när de åt dessa stora härliga biffar. Sen då, tror ni inte de skulle ha efterrätt också. Jo jo … Choklad fudge med vaniljgrädde. Då tog jag fram min medhavda proteinfluff med havregryn. Åhh så gott det var. Jag blundade och njöt kände hur mätt jag blev och samtidigt hur nyttig jag var 😉 Längtade inte alls efter att få äta denna kladdiga mörka choklad fudgen som de andra åt… hahha. oh nej..

Men jag klarade kvällen och jag vann utmaningen 😀

 

IMG_20131101_204358.jpg

Idag blir det vilodag med en powerwalk på sin höjd. Kroppen skriker efter vila efter denna vecka.
I morgon går vi på det igen och kör hårt.

Ha en fridens helg mina vänner
Kram och kärlek

Sussi

Kommentera gärna med positiv energi

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: