Utanför alla ramar

Ohållbart… detta med semester och inte vara på hemmaplan är ohållbart när det gäller mig och planering. Kosten går åt skogen och träningen lika så. PW på morgonen är det som funkar. Idag hann jag precis innan himlen öppnade sig. Men det handlar om en vecka så jag får väl fuska då. Jag är ändå på semester. Nästa vecka får jag nog mitt kostprogram från coach Fredrik så då får ja ta tag idet hela ordentligt. Fram till dess gör jag tappra försök hela tiden. 

När det gäller träningen så är det nog min kropp väl unt att ta en veckas ordentlig vila. Men även där kommer rastlösheten så 300 knäböj kombinerat utfall gjorde jag i går 🙂 utan vikter.

 

\"IMG_20130710_071724[1].jpg\"

Morgon cardio innan regnet
\"PicsArt_1373437671715[2].jpg\"

Nu är det lanserat att talangjakten är i fullgång 😀
Här har ni gänget. Hela underbara gänget, önskar bara att vi kunde träffas lite oftare.

\"ef992a3b971f07c6883ca804d7dbd81e83d971c1.jpg\"

Team talangjakten 2013

Idag har det regnat hela dagen. Det gjord i sig inget bortsett från att mina skor stod i vatten då det hade blivit en liten sjö precis utanför husvagnen i förtältet. Men de hinner kanske torka till i morgon.
Så är det något jag inte struntar i så är det mina PW.

Idag begravdes min kära älskade mormor. En vacker och fin tillställning som gav utrymme för alla känslor att komma fram. Min brorsdotter sjöng en den vackra sången När löven faller. När hon tog första ordet i sin mun och sjöng brast allt för mig. Jag orkade då inte hålla tillbaka något. Tårarna rann och sorgen, saknade och kärleken till min mormor var ett faktum. Skönt att jag hade mina barn nära mig. Skönt att även ha min kära familj och släkt där och vår gemensamma stund tillsammans

Du fattas mig mormor <3 <3

\"Till

Saknad och älskad <3

 

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top