Överlägg

Underbart men kort…

Veckan som gått har jag haft mycket värk i min högra skuldra/axel. Har varit hos bästa Nidal och fått till justerad och hos bästa Lotta för riktigt hård massage. Så hård att jag råkade ge henne en fläskläpp. Stackars Lotta, hahaha, man ska inte skratta, men jag kunde verkligen inte styra handen som bara flög upp när hon armbågade mina lats. Men bättre blev jag i alla fall 😀

I fredags morse träffade jag Arne och vi körde ett ryggpass, även han gav sig på min onda skuldra och axel. Till eftermiddagen var jag i stort sett helt smärtfri, vilket var en befrielse då jag haft ont i drygt en vecka vilket också resulterat i bortdomnad arm. Jag sov på soffan från torsdagen för att ligga lite annorlunda. vilket också påverkade att jag blev bättre.

På fredag eftermiddag åkte jag ner till Ulrika i Norrköping och hälsade på. Vi har blivit rätt duktiga på att få till det, även om det tar lång tid i mellanåt. När jag väl var nere åkte vi i stort sett direkt till gymmet och körde ett riktigt bra armpass. Kan säga att det passet kändes rejält igår (söndag). Hemma hos Ulrika igen blev det mycket “tjejsnack” och god härlig middag och såklart lite “bubbel”

 

En riktigt mysig kväll och helg. Lördagen startade vi att åka till Elit Gran hotell och äta en riktigt härlig frukost innan vårt morgonpass.

Missade ta bild på våfflorna 😀

Efter frukosten så bar det av till gymmet direkt där vi mötte upp Semiran som var i Norrköping och hälsade på. Tur för oss, som fick chansen att träffa och mysa med henne 😀  Vi tränade och pratade men fick till bra pass ändå 😀 Allt går bara man vill och som kvinna kan vi faktiskt göra flera saker samtidigt 😉

Vänner <3

Senare på lördagen begav jag mig hemåt. Middag hos föräldrarna väntade 😀 Stannade till på Delta på vägen hem och körde mitt andra pass för dagen.

Tog mig en promenad i snön till mamma och pappa och när jag skulle gå där ifrån var det så vackert att jag tog mig en extra lång väg hem, bara för att få njuta lite extra.

Söndagen blev en riktig slappar dag. Jag låg i soffan och tittade på film hela förmiddagen, kan nog inte komma i håg när jag gjorde det sist. Det var riktigt välbehövligt i alla fall. När rastlösheten satte in så städade jag lite, åkte handla inför denna vecka 😀 Jag hann även åka ner till gymmet och köra lite cardio och mage med min fina teamvän Åsa.

Nu har denna vecka startat. Vilket väder vi har.. nu får vi verkligen hålla tummarna att snön får ligga kvar och vi får en vit jul. Men än så länge kan allt hända.

Jag vaknade i alla fall denna morgon precis som jag gör de flesta mornar med ett leende på mina läppar. Trots allt som hänt i mitt liv tidigare genom åren och som satt sina spår kan jag ändå inte känna mer än tacksamhet för det som jag i mitt liv här och nu. Jag njuter av stunden och är tacksam för det som är. No more no less.

Mitt råd… Le och följ ditt hjärta, var tacksam och njut av det som livet bjuder på.

Helgen är över och även tredje advent snart är julen här och nytt år. Så njut av nuet!

 

Kram o Kärlek

Sussi

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: