Underbart är livet…

Vaknade lördag morgon, pigg utvilad och träningssugen. Stoppade i mig lite keso, och drog ner till gymmet. Värmde upp på löparbandet, benen kändes tunga efter all skidåkning. Fick till ett underbart ryggpass efter uppvärmningen, körde droppset i både breda och smala latsdrag, ökade på vikten och det brände gott i musklerna. Kändes skönt att få ta ut sig lite i andra muskler än i benen.

Idag känner jag träningsvärken komma smygande i ryggen. Stekte två ägg och lite keso till frukost och så begav jag mig ut på en powerwalk, underbart väder. Solen skiner och vårkänslan kommer smygande i den friska luften. \"1357464785445\"

Nu är träningen på gång på riktigt. 2013 och träningens år har börjat. Hälsosamma tiden har startat och ett sundare tänk och leverne. I morgon börjar jag med morgonpromenader, klockan ställs på 05,00 för att snabbt slänga på sig kläder och skor för den nu dagliga 30-45 minuters PW. Nu gäller det att hålla fokus och inte fuska. Som tur är går vi mot ljusare och varmare tider. Väskan är packad för träningspasset direkt efter jobbet i morgon. Nu är det hårdträning, fokus och vinnarskalle som infinner sig. 🙂

Maten för veckan är inhandlad, kyckling, kvarg, keso, hokifilé står på menyn. Recept kommer att läggas ut vartefter jag tillagar något nytt smarrigt.

Ha en underbar vecka alla!!

 

:-))

 

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top