Underbara söndag

Veckan som varit har gått sin ila gång. Beslut fattade om tävling och framtidsplaner. Träningen har gått bra trots min skadade axel. I fredags var jag åter hos kiropraktorn och fick då skulderbladet tejpat. Känns riktigt bra. Han gjorde nervstretching och massa andra konstiga saker.. och ja det gjorde väldigt ont. Han försökte hjälpa mig att få tillbaka kontakten med vänster biceps som jag helt tappat. Jag tror han lyckades :

I helgen skulle jag och Albin åkt till Linköping på innebandycup. Men då han blev sjuk så fick den resan ställas in till hans stora sorg. Jag hade också sett fram emot att åka och få träna på lite andra ställen. Men det blev träning på fredagen på bästa gymmet \”GUMSE GYM\”. Härlig stämning och massa skoj och skratt blev det mellan seten. Jag älskar att skratta och när man sen får göra det med sköna människor så blir det så mycket roligare.
Fick till ett bra rygg/magpass trots massa skratt och skoj.

\"2014-04-11

Fredag kvällen fick jag och Albin egen mystid, vi åt Pulled pork, ungsrostade grönsaker och sallad, mystid framför TV och småprat om allt mellan himmel och jord. KVALITET!!

Lördagen började jag med en PW runt Bålsta. På vägen hem stannade jag på ICA och köpte färska frallor till Albin. Något gott och extra ska han ju få när han missade cupen som han så gärna ville vara med på.

\"2014-04-12

Skogen far full med blåsippor 😀 Vi brukade kalla den skogen för blåsippsbacken när jag var liten. När jag går genom den skogen kommer så många barn minnen tillbaka 😀 Underbart väder, strålande sol och klarblå himmel, kunde inte annat än att njuta av denna promenad.
\"2014-04-12

Morgonfrallor till finaste Albin

På eftermiddagen åkte jag till Bista (Håbo atletklubb) det äldsta och lilla lokala gymmet i Bålsta. Jag körde ett armpass och fick även då till ett bra pass. Hittade även kontakten med vänster biceps. Kändes riktigt bra, men körde på väldigt lätta vikter och många reps.

 

\"2014-04-12
\"2014-04-12

Mina snygga nya handledsstöd. Hjälper mina onda handleder riktigt bra.

Efter passet åkte jag hem till min vän Helene. Vi träffas alldeles för sällan men det är alltid lika roligt att träffa henne. Vi lever väldigt olika liv, men vi respekterar varandras olikheter och tycker om varandra väldigt mycket ändå. Vi ses inte jämt det kan gå månader mellan gångerna då vi hörs.Men när vi hörs eller ses så är det precis som vi aldrig varit i från varandra. Du är fantastiks vän Helene <3 Love U !!

Idag så sov jag riktigt länge. Hör inte till vanligheterna. Men när det sker så är det välbehövligt.
Jag gick upp och åt min sedvanliga gröt med bär och protein. Tog fram datorn för att jobba lite. Men efter någon timme och massa surfande bestämde jag mig för att klä på mig och gå till gymmet. Packade väskan och tog mig en promenad till gymmet. En härlig promenad på 2,5 km.

\"2014-04-13

Varmt men blåsigt 😉

Väl framme så var jag uppvärmd och klar. Jag kanske skulle ha vilat idag, men ibland är jag inte helt smart.. jag är \”blond\” hahaha.. och rätt envis 😉 så det fick bli ett pass idag i alla fall. Körde åter igen ett rygg/magapss men denna gång lite mer fokus på nedre trapsen.

\"2014-04-13

Bista, den gamla ladan, men ack så bra ställe 😀
\"2014-04-13

På vägen från gymmet gick jag inte raka vägen hem, jag tog omvägen förbi Lotta och snyltade till mig en kaffe. Även hon är en vän som jag träffar alldeles för sällan. Nu har vi bokat att vi ska 1 gång i veckan köra backintervaller. Vi ska börja på tisdag så jag hoppas att det är bra väder, annars får vi börja i karaktärsväder som en god vän till mig kallar det.
Lotta betyder otroligt mycket för mig, hon är också en sådan vän som alltid finns där trots att det kan gå månader innan man ses. Så glad att vi bokat massa saker tillsammans nu <3 Love U!

\"2014-04-12

När jag var på väg hem fick jag sms och mail från min vän Thomas på (BTW foto) som hjälpt mig göra klart min logga till mitt företag som jag har. Den del i företaget som har med personlig utveckling att göra.
Jag blev så glad för det han skickade och här får ni se min nya logga och och lite \”reklam\”

 

\"hämta
\"10264756_10152044035356608_1584666488_n.jpg\"
\"10173297_10152044035166608_509880131_n.jpg\"

Thomas tack för all hjälp, guld värt!!

Det blev ett väldigt långt inlägg men jag har inte bloggat på ett tag heller.

Ha nu en skön söndag kväll jag ska fortsätta laga min mat som jag samtidigt håller på med.

Kram och kärlek

Sussi

Share:

More Posts

Business woman

Vad händer och vad har hänt? Jag är inte så frekvent i mitt bloggande längre som tidigare år. Det beror så klart på många olika

Allt och lite till

Nu var det bra längesen jag skrev något. Det har verkligen varit fullt upp i livet. Massor av jobb har det varit och är fortfarande.

Idag för ett år sen

Gjorde mitt sista pass innan min senaste operation då mitt lymfsystem förstördes. Den dagen som mitt liv förändrades rejält \”igen\” Den dagen då jag inte

Send Us A Message

Scroll to Top