Överlägg

Underbar helg och härlig träning

Vilken helg vi haft, närmare 30 grader varmt och stekande sol.
Lördagen som jag från början inte hade något inbokat på kom och blev helt underbar.
Jag och Lotta hade bestämt oss för att få en heldag. Vilken heldag sen. Den började med gemensam frukost hemma hos mig. Gröt, kvarg, nybakt bröd, bär och proteinmjölk. Mums. Jag hade även hunnit baka en liten äggvitekaka innan Lotta kom. Vi packade för dagen, lite matsäck, bikini och träningskläder.


Frukost

Äggvitekaka och nybakt bröd
När vi väl hade ätit var det dags för dagens första äventyr.
Vi styrde kosan mot Gumse Gym. Ett mage/armpass väntade oss. Vi började med mage för en gång skull, vi tänkte att man tar alltid magen sist, så vi bröt trenden. När magen var slutkörd blev det biceps och triceps. Men jag kan säga att min axel förstör fruktansvärt mycket när jag ska köra biceps. Vänster biceps hittar jag inte kontakten i. Jag kan lyfta hanteln men har ingen känsel, super konstig känsla. Men på fredag ska jag röntga så då lär jag få svar vad felet är.
Efter vårat pass blev det dusch och bikini på, sen bar det iväg in till stan och Marievik.


Två nöjda vänner <3

Marievik och solbryggan 🙂

Solning och avkoppling, kan inte må bättre med fint sällskap av min fina vän.
Vi solade ett tag innan det var dags för lunch. Blev bjuden på lunch av Lotta, vi åt Thai kyckling med grönsaker. Riktigt gott, riset hoppade vi 😉

Efter lunchen tog vi oss en PW runt Årstaviken. Vilken härlig känsla det vara att gå där. Det var människor överallt, det kändes som man kommit utomlands. Vi från landet tyckte det var helt exotiskt. Det var alla typer av människor, svensexor och möhippor. Alla var glada och det var fantastiskt.
Vi stannade på vägen och unnade oss en glass och kaffe. MUMS så gott!


Vi gick vidare, när vi kom tillbaka till bilen styrde vi hemåt igen. Väl hemma på landet igen så åt vi en middag tillsammans och fortsatte vår kväll. Kändes som vi aldrig fick nog av varandra och att vi hade massor att prata om. Typiskt tjejer 😉
En liten allergichock gjorde att vi kl 22,00 tog oss en 5 km runda till innan vi skiljdes åt den lördagen. 🙂 En del träning blev det 😉


Nattsudd och pw efter en underbar dag/kväll med en av mina finaste vänner <3
Söndagen började jag med en PW, härlig solig PW. En vilodag var inplanerad. Efter frukosten blev det ryggläge och bikini i solen på min lilla gård. Älskar min lilla gård, helt insynsskyddad och lugn, ingen som stör mer än grannen som just denna dag skulle såga.. hmm.. hahaha.. jaja, jag satte på lugn musik och kopplade bort grannen.
Solade om vart annat från 10,30 till 14,30 sen var rastlösheten för stor. Åkte då och köpte lite blommor till blomlådan till mig själv.
Men när kvällen kom gick det inte längre, rastlös och uttråkad åkte jag ner till gymmet och körde ett benpass. Så gick det med den vilodagen.
Men kroppen skrek efter träning och även mitt inre.


Lite Sumoböj ala Linnea 😉 Min favorit


Glad och lycklig Rastlösheten borta och inte ett uns av uttråkad åkte jag hem från gymmet.
Idag har ja stans träningsvärk i ryggen efter gårdagens ryggpass. Fick en fantastisk kontakt och jag kände när jag tränade att det träffade precis rätt. SKÖNT!!

Idag var det även dags för veckans förbränningsträning med Lotta.
5 km i spåret. Vi var lite trötta båda två så det blev inga intervaller utan ren lugn löpning. Skönt att kunna springa och prata, kvalitetstid 🙂

<3
Nu ska jag baka lite äggvitekakor och förbereda för morgondagen.

Ha en fortsatt skön kväll

Kram och kärlek

Sussi

http://adtraction.com/productfeed.htm?type=feed&format=XML&encoding=UTF8&epi=1&zip=1&cdelim=tab&tdelim=singlequote&sd=1&apid=1035649149&asid=1057795784

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: