Överlägg

Tung vecka…

En tung vecka med massor av känslosvallningar har gått. Jag har boostat genom att tränat med Helene-Ice och pratat med dem som givit mig styrka. Idag träffade jag Fredrik igen, min bästa kostrådgivare. Han ger mig så mycket och tror på mig. Tappar fortfarande fettvikt, men hade svullnat av vätska. Jag har tränat lite för hårt, 2 och upp till 3 pass per dag har det blivit, ingen vila, dåligt med sömn. Jag är även dålig på att fylla på och äta när jag har mina “ätar dagar”.

Nu har kostprogrammet ändrats vilket innebär hård neddragning av kolhydrater och fett. Jag kommer under de sista veckorna äta som följer.           3 dagar P49% F18%K33% kcal 1110 och 3 dagar P39% F14% K46% kcal 1418, fritt 1 dag. Det kommer bli en tuff tid de sista 3 veckorna, men nu ska jag tömmas och bli så fit som jag kan bli. Känns spännande för att se hur kroppen reagerar. Jag ska även lägga in total vila 2 dagar/vecka, hur det nu ska gå.

Just nu så är det fokus på detta. Har haft lite för mycket negativa energier runt mig. Nu ska det raderas från tankarna och jag ska tänka på mig själv och fokus på den träning och det uppsatta mål som står mig närmast.

 

FOKUS FOKUS FOKUS

 

ALSTRÖMER NÄRMAR SIG!!

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: