Överlägg

Trött och sliten,

Det var några dagar sedan som jag skrev nu. Helgen gick hur snabbt som helst. I fredags var min kära kusin Helena över på middag och mys. Vi har inte setts själva på säkert 15 år, så nu var det dax. Vi satt och prata fram till klockan 01,00. På lördagen hjälpte hon mig att åka till återvinningsstation för att slänga massa skräp. Senare på lördag eftermiddag var det 50 år fest hemma hos Lasse och Åsa. Mycket trevlig fredag och lördag hade jag

Söndag vaknade jag skaplig tid och gick en PW på dryga 8 km. Skönt, solen sken men det blåste en aning mycket. Men jag njöt. Sen blev det den 2 x buggkurs som det alltid är på söndagar.

I går var jag äntligen och träffade Camilla igen, poseringsträning. Det känns som det blir bättre och bättre, det börjar bli enklare att få ut latsen. Även om det är massor att träna på.  Jag ska posera med Camilla på onsdag igen. Bilder kommer senare.

 

Ha en underbar vecka!

 

KRAM

Vad tycker ni?

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: